Omagaaaad!

2009-08-31 - 22:10:37
Kollar på nyheterna just nu.. de pratar om svininfluensan.. första dödsfallet i Sverige... vänta..
............
Hjälp alltså.. Nu ha någon DÖTT. Jag blev frisk igår från svininfluensan. De sa att det var drygt 900 människor som hade insjuknat i Sverige- jag och Jakob är två av dem!! Ja, det är liite "coolt". Det var därför tanten på sjukvårdsupplysningen var så PÅ med att få mitt personnummer.
Man har ju hört att denna influensa är lite farligare för yngre och äldre människor, men personen som dog var en man på 38 bast, en man i sina bästa år skulle jag vilja säga. Tydligen inte, haha, vilken ironi.. Nej, man ska inte skoja om döda människor....
hhiiiihihihihih...
Ja men det här avgör det då. Jag ska definitivt vaccinera mig. Eller är jag kanske immun mot detta eftersom jag "självläkt"? Hmm...
I'm a svininfluensan survivor!

Vad har det blivit utav mig?

2009-08-28 - 00:01:28
Nu ska jag berätta något som hände för en kvart sedan.

Fast jag kan inte börja där. Så jag börjar från början. Programmet Paradise Hotel (den danska) går just nu på 6:an. Alla hatar det programmet, människorna i programmet och allt som har å göra med det programmet.

Men jag är beroende. Jag skäms såklart lite av att jag faktiskt skulle dö lite inombords om jag missade ett avsnitt. Jag skulle aldrig berätta för min mamma att jag följer Paradise Hotel, nej aldrig.
Men nu är det som det är, jag är beroende. Det ÄR spännande.

Det jag ville komma fram till var att, de senaste dagarna har ju både jag och Jakob legat hemma sjuka pga svininfluensan, det resulterar i mycket tv-tittande. Idag kollade jag på 3 Paradise Hotel-avsnitt. Jakob tittade med mig, för en gång skull.

Så för 20 min sen ungefär frågar han "När börjar Paradise Hotel?".

???????


Jakob vill alltså se detta program som han tidigare hånat mig för att älska. Han vill se det som gjort att han kallat mig för "fjomp" 100 gånger. Fjomp är vårt förhållande-gulligull-sätt att säga "din jävla tönt".

Hursomhelst, jag blir överlycklig.

Då tänker jag.... Va? Är jag LYCKLIG för att vi nu ska se finalen av Paradise Hotel tillsammans och det inte ens var jag som föreslog det? Vad är jag för en slags människa??

VAD HAR DET BLIVIT UTAV MIG???

Jag vet inte. Men nu vill jag veeeerkligen se mitt älskade Paradise. Och jag hoppas att Diana eller Nick vinner!!!

men TYST!

2009-08-25 - 18:58:42
Jakob sitter bredvid mig och hostar HELA TIDEN. Han har gjort det i flera minuter nu??

Ja, det är syynd om honom men det finns en gräns mellan tycka synd om honom och störa sig på'n.

Nu verkar han hålla käft...

Hahaha vad taskig jag är men man är ju bara människa! Klart man blir irriterad på nån som hostar bredvid ens öra, trots att jag älskar honom så vart jag störd av det.

Hej dååå.. *hostattack*

JAG HAR SVININFLUENSAN!

2009-08-25 - 00:04:42
Ehhh.....??! Euuw?? (som Kissie skulle ha sagt)

Jag har alltså svininfluensan. På grund av Jakob - thank you very much. Han började få ont i halsen i torsdags, hostade + feber på fredag. Jag då?
Igår började jag få ont i halsen och idag hosta samt feber.... 

Vi ringde sjukvårdsupplysningen och berättade om våra symptom varpå vi fick beskedet "Ni har svininfluensan".

Detta är ju ett smittsamt VIRUS (låter så jävla sci fi-film-läskigt) så vi var ju lite rädda över att smitta någon i videoaffären eller på ica när vi var innan idag. Tror det gick okeey...

Nu ska jag gå å lägga mig, var fruktansvärt trött redan för 1 timme sen? Jag brukar gå å lägga mig vid 2-3 annars. Märks att denna sjukdom suger muusten ur en. Är dödstrött trots att jag bara legat på soffan hela dagen..Jaja, godnatt på er andra svininfluensare!

Bordslampa sökes

2009-08-22 - 19:37:55
Iförrgår städade Jakob hela lägenheten när jag inte var hemma å passade då på att ta undan min kära lampa som står på hallbänken. JAG GILLAR JU DEN! 

"Det har ju blivit brännmärken högst upp, den e ofrääsch", sa han då.

Ahapp. Så nu letar jag efter en ny bordslampa. IKEA var, självklart, det första stället jag kollade på. ikea.se rättare sagt. För det är så man shoppar nu för tiden. Man åker inte runt en hel dag in och ut i 16 olika affärer.

Men jag hittade inget på ikea.se?? INGET?? Jooo, det klart jag HITTADE nåt. Men inget som jag isåfall har råd å köpa. Det är en nackdel med att inte ha nåt jobb.


Denna lampa vill jag ha!! 995 kr.

"På torsdag är det ärtsoppa...

2009-08-21 - 18:56:07
.. på lördag är det fest! Men fredag är ändå den dan jag gillar mest, ge mig då kyckling det gillar jag bäst. Kyckling på fredag det enda jag vill ha, kyckling på fredag - då mår man riktigt bra. Kyckling på fredag vad var det jag sa? Jag vill ha fredag idag.."

Jag kommer nog aldrig att glömma den "låten". Jingeln, kanske det är.

Jag älskar verkligen fredagar. Blir dock ingen kyckling för min del idag, men fredagskänslan, den är med!
Just nu sitter jag med intorkat svett på kroppen min från när jag var på gymmet för typ 2 timmar sedan. Var så jävla hungrig när jag kom hem så jag va liksom tvungen att ÄTA ÄTA ÄTA.

Men jag ska vara fräsch när klockan slår åtta. Jag tycker alltid att kvällen börjar kl 20. Helst vill jag att nåt bra fredagsprogram börjar då, typ "So you think you can dance", "Fångarna på fortet" eller nåt sånt. Det är sån underhållning.

Och lite chips eller godis på det. ELLER varför inte båda? Nu måste jag tvätta mitt hår som nästan har fått en inpackning av mitt svett.

TREVLIG HELG!

Det går bra nu, kompis, det går bra nu.

2009-08-20 - 01:29:22
Ja jag känner lite så just nu, just idag. Det är väldigt skönt att få känna så ibland. 
För trots att jag inte har något jobb, därmed inga pengar och att Jakob ska åka iväg i typ 2 månader på nån spirituell resa (lr nåt) i vinter så är jag ändå GLAD.

Jag är lycklig.

För att vi var å storhandlade igår och har fullt i kyl, frys och skafferi.
För att jag var å klippte mig igår.
För att jag hittade en röd höstig jacka på rean.
För att jag och Jakob var i Skärholmens centrum idag å jag agerade som en personal shopper.
För att jag agerade som en personal shopper och blev belönad med ett aaascoolt halsband från JC.
För att Baileys (hund) öron börjar se bättre ut.
För att jag har blivit bättre på att ta tag i saker direkt istället för att skjuta upp det.

Och just nu är jag glad över att jag är så trött och ligger redan I SÄNGEN med borstade tänder, avsminkat ansikte och insmorda lypsyl-läppar.

GODNATT!

Bevis på min Blondinbella-teori

2009-08-19 - 01:37:16
Gick in på Blondinbellas blogg, kolla läget i kärleksparadiset liksom.

Vad ser JAG DÅ!!?? Jo, bekräftelse.

En bekräftelse på min teori kring Isabellas fasoner, rent ut sagt. Hennes "åh-jag-är-så-förstående-jag-ÄR-en-tonåring-och-folk-KAN-relatera-till-mig". Kolla bara. 

"..Jag kommer ihåg när jag tog av mig tandställningen för ett år sedan och Nils inte sa något när jag kom hem. När jag tillslut inte kunde hålla mig (efter att jag hade smajlat så mycket att kinderna gjorde ont) och skrek “Hallå ser du inte” Och hans svarade “Vadå? Typiskt killar .."

ALERT! ALERT! TÖNTIGHET PÅ HÖG NIVÅ! 

Finns det verkligen NÅGON som sitter bakom datorskärmen och tänker "hahahaha veeerkligen, typiskt killar!"ÅåååÅÅÅåååh jag hoppas inte det.

...

2009-08-15 - 15:36:49
Nu tänkte jag precis att jag inte har skrivit på jättelänge i min blogg och ville därför börja detta inlägg med typ "jag vet att jag inte skrivit nåt på jättelänge men jag har inte haft lust.. jaja, i sommar har jag.." bla bla blaaa

Men jag känner verkligen att jag INTE orkar det. har inte lust att berätta om min sommar, varför ska jag göra det??
varför kan jag inte bara få skita i min blogg, som ingen läser ändå, och sedan helt plötsligt dyka upp och skriva att jag var på bio i förrgår, som ingenting.

Konstigt att man känner sig lite skyldig när man inte skriver i sin dagbok/blogg varje dag som man har tänkt att "den häär gången ska jag skriva så många gånger att jag nästan måste köpa en till dagbok redan nu"

Usch, jag kände mig lite som blondinbella när jag skrev det där. Hon skriver saker som "killar gillar att ha nåt att ta i, så oroa dig inte, ta den där sista tårtbiten" eller "det är lite kul att bråka om disken eller den där badrums-skåp-platsen" SOM OM HON TROR ATT ALLA TJEJER KÄNNER "ÅH HON ÄR PRECIS SOM JAG, JAG KÄNNER MIG VERKLIGEN TRÄFFAD, KUL, KUL, KUL!!!"

....... Tills för nån dag sedan trodde jag att jag var den ENDA som har tänkt på att varje gång man läser ett blogginlägg av blondinbella känns det som om man läser en artikel ur nån fjantig tjejtidning.


Men det var inte bara jag som tänkte på det!!!!!!!!!
Min IDOL, Hanapee (http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/hanapee) , skrev precis detta för ett tag sedan i sin underbara blogg fylld med roliga beskrivningar av sina något psykopatiska men ändå älskvärda iakttagelser av livet.

Åh, det kändes bra. Nu ska jag göra pyttipanna.
RSS 2.0