Friiiiiiiiiiiiiday

2008-09-26 - 10:06:22
Hjälp vad konstigt att folk kommenterade mitt oerhört negativa inlägg förut, blev helt paff!
Puff! Piff å Puff - shit vad jag älskade de små hamstrarna!

Här kommer Piff å Puff, e på språng nuu, här kommer Piff å Puff - varje gång nu, här kommer världens bäästa räddningspatrull, de löser fallen för din skull - HÄR KOMMER PIFF Å PUFF!
*yeah*

Jag ska flytta hemifrån nästa söndag. Söndagen den 5:e Oktober. Det datumet ska jag minnas till den dag jag ligger på min dödsbädd. Jag ska minnas den som den dag då jag blev vuxen, den dag då jag fick göra allt på mitt sätt, den dag jag inte längre hade ett fullt kylskåp varje dag, jag ska minnas den 5:e oktober som den dagen jag blev en fri svensk medborgare!

Ooooh, fick nästan lite rysningar där av mitt Martin Luther King-aktiga tal, visst blev man berörd?? :-)  (<----- hatar såna gubbar)

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

...

2008-09-25 - 21:17:30
Jag har inte haft lust att blogga på flera dagar. En vecka faktiskt. Varför ska jag blogga om jag inte kommer med något vettigt att säga? Ska jag skriva 4 inlägg om dagen som alla andra bloggare gör där de berättar vad de gör just nu på något tråkigt sätt.. blääh, hatar såna bloggare.

Fast nu orkar jag inte skriva mer för NU SKA JAG KOLLA PÅ WHITE CHICKS!!

Today is gonna be the day when I'm coming back to you

2008-09-15 - 15:44:35
Fan vad jag knäcker min fot hela tiden. Det är som ett tvångsbeteende.
För att måla upp bilden så vrider jag fotleder i en cirkel typ. Och då knäcks fotleden till.


ÅHHHH det är så hääärligt med knäckande bravader. Vad fick jag bravader ifrån?
Joo, från Berts bravader - boken.

Mindre viktigt.

Nu ska lilla familjen till Vita Bergsparken och låta hundarna få ödsla sin energi på att springa upp och ned för ett kallt berg med mossa, grus och trädstammar. Kanske tar jag ett kort på de små liven?

Nej, varför då? Tänk er två söta springade hundar i en hundrastgård så har ni bilden.

HEJDÅÅÅE

gadröL

2008-09-13 - 14:58:58
Jag gick upp tidigt idag. Nej, det var inte tidigt, klockan var 9.45 men det var tidigare än var jag trodde.
Jag har varit i Hässelby idag hos min lilla pappa som ska flytta om några veckor..

HAH! Hela min familj ska flytta den 1 Okober.

Jag till Medborgarplatsen.
Pappa till Odenplan.
Mamma till Blåsut.
Syrran till Enskede.


HAHAHAH! Fan vad tokigt att det blev så..

Min lägenhet är så jävla svår att möblera..

Ååhh men helvete vad svårt jag har fått att stava idag!! AHHHHHHHH! Det ser inte ni som läser eftersmo jag är så duktig som rättar min egen text. Har skrivit fel minst 34,5 ggr..

Nu orkar jag inte rätta mig själv lkängre, nu blire som det blir.

Jag ska altså gflytta hemifrån!
Omagaad vad läbbigt, men jag kommer ju itne bli totally aloneeftersom jagh har min lilla vovve Bailey å min lilla pojke Jakob.
Oj vad mysigt vi komemr ha. I jul. Jag kommer köpa EGET julpynt och pynta PRECIS SOM JAG VILL - NÄR JA VILL.
Och baka lussebullar varje vecka, med start nångång runt Halloween..

Jag ska bjuda in fika-kompisar som får dricka kaffe och äta mina goda saftiga lussebullar och fråga "shiiiit, HUUUR har du gjort dessa världens bästa Jessica???! De är ju helt  F A N T A S T I S K A!"

Jag är så himla bra.

Dududduudududuuuu BAATMAAAAAAN!

2008-09-11 - 18:51:27
Nu ska jag på biografen Sergel. Kl 20.50 ska jag sitta där i min plusstol med extra stort sjärtutrymme, extra mkt benplats och allmänt lyxigare *stureplansfliKKan*

Vi ska inte se Mamma Mia, Vem ska trösta knyttet eller Star Wars, självklart ser man Batman Dark Knight - yaaaaay tjoheeej!

Först mat nånstans, min Afrikamage skriiker efter ett mål med restaurangmat, har ju bara ätit fru Kost idahhhh...

ADJÖ!

Torsdag

2008-09-11 - 12:25:58
Om man inte kommer på en vettig rubrik kan man skriva dagens veckodag, B U S E N K E L T!

Idag vill jag egentligen gå och träna men då dyker detta återkommande dilemma upp. Imorgon på SATS Älvsjö kl 12 kör de Spinning + coreklass och det är alltid mycket "lättare" att gå och träna när man ska gå på en klass för då gör man som de gör å vips - så har 1 timme på gymmet gått.

MEEEN samtidigt behöver jag tvätta mitt alldeles-för-glansiga-hår today och jag gillar inte att tvätta håret 2 dagar i rad, eftersom jag kommer tvätta det efter jag har tränat imorgon.. tror att det slits mer då och att min fejkfärg går ur snabbare..
Men.. åååaahh..

Och jag ska troligen sova hos Jakob i årsta ikväll för att vi tydligen varit här i flera dar och nu vill han sova hemma.. (me sin mamma, fjant) hahahhahahahah neeej han är ingen fjant. *tvärtomspråket* hehehehhe...he...heheh..........hhe

och om jag sover hos jakob ikväll måste jag ju åka kommunalt till SATS älvsjö imorgon..

Detta var dagens i-landsproblem. I'm out.

I like to singa

2008-09-10 - 20:37:55
Denna vecka, vecka 37, hade jag bara 2 lektioner. Svenska B och Religion A, i måndags. Ååååh bläh hatar att läsa om vad andra har för lektioner men eftersom jag har ca 10 läsare/dag hoppas jag att ingen blir så uttråkad att det står om ett tragiskt självmordsförsök på Metros förstasida imorgon.

ANYWAY


jag är alltså ledig denna vecka och jises christ superstar vad tråkigt det är att bara vara hemma och känna hur mina förutbestämda hjärtslag blir färre och färre.. Vad har jag gjort idag:

*Promenad med Bailey
*Ätit frukost
*Suttit vid datorn/tv'n - ringde in till Momento och trodde att jag faktiskt skulle vinna
*Promenad med Bailey, i regnet
*Ätit glass
*Suttit vid datorn
*Promenad med Bailey & Kalle
Nu: Sitter vid datorn.

Fast lite produktiv har jag varit då jag kommit på en hatlista som jag funderat på de senaste dygnen.

HATLISTA


* High school musical-filmerna - ALLT som har med den och göra. Personerna (HATAR Zach Efron), musiken, handlingen och reklamen om den som spelas i snitt 655 ggr/timme på Kanal5.

* När folk använder ordet "gottis" typ 'jag ska ner till ica nu och köpa lite gottis" uäääh det låter som en pedofil som försöker locka sina offer i 6-årsåldern, 'kom med till min bil, jag har massor av gottis!" - NEJ TACK!!!!!!!!

* Blondinbellas röst, omagaaad när man läser hennes blogg, om hennes företag och olika projekt så tänker man ju "vilken coolingtjej som är feeett stark å grejer", man bygger upp värsta förväntningarna om henne å sen när man ser henne på Vakna mä theVoice så skjuter hon ned mina förväntningar så fort hon öppnar truten och frigör sin överlägsna lidingö flickröst.......................

* Killar, 12-14 år som helt seriöst har breda smutshudfärgade GUMMISNODDAR UTANPÅ byxorna, så att det väldigt synligt syns!! I N T E   S N Y G G T!!!!!! jag vill kräkas på er

* Tidnigar som försöker vara roliga och fyndiga med sina rubriker. Ååååh, snälla anställ några vettiga journalister och mode"vetare"! För jag kan också fota massa högklackade skor och skriva "Klackat och klart" som rubrik.


Sådärja. Nu finns det alltså en hatlista på sånt man som normal ungdom i dagens samhälle borde avsky.

Nu ska jag fortsätta kolla på Top Model (säsong 10!!!!) hihihihiihihiiiihihiii

HÅLLKÄFT

2008-09-10 - 15:11:06
.. Bailey!

Hon går och gnäller heeeela J Ä V L A tiden!! AAAAAHHHHHH rädda mig från detta ångestframkallande läte!!
Hon låter så olycklig, som om hon inte fått se solljus på 34 dagar, som om hon inte fått mat & vatten sedan hennes födsel, som om hon har en 20 cm lång kniv i hjärtat!!

HERREGUUUUD, JAG VILL KUNNA PRATA MED HUNDAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om jag kunde det skulle jag säga "Bailey, har du en taggbuske i rumpan? Är det därför du gnäller nonstop, trots att vi precis var ute på prommis, trots att du har fått 4 dl mat och friskt vatten, TROTS ATT DU HAR ALLT DU KAN ÖNSKA DIG???
HAR DU EN TAGGBUSKE I RUMPAN SÅ FATTAR JAG VARFÖR DU GNÄLLER MEN SANNINGEN ÄR ATT DU ÄR EN LITEN PRINSESSA SOM ÄR VAN ATT FÅ ALLT DU BER (gnäller) OM??????!!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?"

ÄR DET SÅÅÅÅÅÅÅÅ???!!?!?!?!?

Jag kommenterar

2008-09-09 - 16:48:17
Nu tänker jag kommentera följande bilder innerligt ärligt
(kan man säga så?) ... (pratade jag med mig själv där?) (igen?)NEEEEEEJ min älskade fru Beckham, varför VARFÖR klippte du dig pojkkort?
Det är I N T E snyggt på dig! (inte på rihanna heller)Varför ser alltid J.Lo ut som hon spanar efter någon i horisonten...?
Ingen bra pose, Jennie. (-som om jag känner henne å får kalla henne Jennie)Älskar hippieband runt huvudet.
Nicole har det dock för långt ned
så det ser ut som ett sportpannband. Snusmumriken-näsan fick också vara med.Save the best for last. Älskar din heta och överlägsna attityd Miss J!
Vi ses ikväll i Top Model 10! *yay*

Stole my money

2008-09-09 - 13:57:45
Imorse var jag hos veterinären. Klockan var 9.30. Vädret var grått och kallt. Vi fick träffa hudspecialisten Susanne Åhman. Hon var trevlig. Skånsk. Skåningar är ju ett rart folk. Hon tog skrapprov och blodprov på min lilla Bailey. Var inne i ca 40 minuter. Kalaset kostade 2650 kr. Det är en rätt ok timlön.

Så går det väl när man går till det dyraste djursjukhuset i stockholm.

Jaja, får svar om 1-2 veckor på blodprovet då får vi se vilken medicin vi ska använda mot den HELVETES DEMODEX.

Jag hatar demodex. Fick se de äckliga jävlarna i Susannes mikroskop. Bläääääääh, fula jäklar.Såhär ser de ut. Äckligare än kokt torsk med kaviar på, riiiight??

Måndag

2008-09-08 - 19:40:55
Min dag i punktform

  • 10.00 - Svenska B i skolan. Hade inte gjort läxan men det fixades enkelt genom att skämta till det när jag sa att jag ska skriva om incest i min debattartikel, men inte har några egna erfarenheter kring det området.
  • 11.40 - Lunch på Sushi & Curry, lyckas manipulera kinesen i kassan om att min maträtt bara ska kosta 60 kr. Succes.
  • 12.30 - Religion. Jag var den enda, alltså den ENDA av 23 personer som hade lämnat in läxan. Jag skäms inte för att jag är en "pluggis", jag njuter. Fick välja vad läraren skulle prata om hela lektionen också. Valde dock apachernas soluppgångdans vilket visade sig inte vara så underhållande som det lät.. typ.
  • 14.00 - Står vid entredatorn i skolan och fyller i en undersökning åt SF om mitt biobesök i lördags. Lägger inte märke till att alla står och väntar på mig så vi kan gå ned till bussen. JAG VILL JU VINNA BIOBILJETTER FFS!
  • 16.40 - Går ca 13565,5 km från bussen till Bromma Zoo med mina billiga (alltså dåliga) skor i regnet. Fötterna är blöta och jag är irriterad. Tur att Jakob är med som jag kan avreagera mig lite på. Blev sur på honom för att han inte drog mig åt något håll när en cyklist som bakom oss.
  • 17.36 - Vi går en kortis till Coop Forum för att jag med mitt konstiga blodsocker-skit blir skakig om jag inte ätit på länge. Vi köper kanske liiite för mkt. En halvkilos påse chips, en bulle, en toscakaka, en brownie och 2 läsk. Nej. Det var ju för lite.
  • 18.20 HOME SWEET HOME, slänger mig på sängen i mitt Antarktiskt-kalla rum och har typ suttit med den här listan sedan dess.

Allt för bloggandet.

Give it to me baby, aha aha

2008-09-07 - 22:40:44


KAN INGEN BARA GE MIG DESSA SKOR SÅ SKA JAG VARA GLAD ÄNDA FRAM TILL JUL!

Ps. Visst var jag gullig som lade till tassavtrycken?
Gulligull.

Dobidoo

2008-09-07 - 12:51:29
Igår var inte någon kulig dag. Jag grät 3 gånger.
Var på bio också, såg Wall-e. Den var väldigt gullig och ganska rolig. Mucho bra gjord.

Men idag är det sööööndag
, nyyyyy dag och vi ska snart åka in till stan och äta brunch *dregel*
Äggröra, bacon, våfflor, röror, nybakade scones, juicer *vattnas i munnän*

Hela grejen med brunch är ju att det är en blandning av breakfast/lunch, så man käkar en stor frukost vid lunchtid. Nu är det ju såhär att jag är ashungrig nu, var ashungrig när jag vaknade kl 11 och kommer vara ashungrig ända tills jag för sätta en krispig våffla i halsen.

Kriiiiiisp. Jag gillar krispig mat.

Yummy

2008-09-06 - 11:41:08
Jag sitter och äter frukost - cheeseballz. Så jävla gott, de är lite halvt sega också. ååååhhhhhhh........

Krisp krisp krisp.. Jakob ligger och sover fortf, vägrar gå upp. Jag har varit uppe i 1 timme nu och han ligger fortf och sover. Vi är hemma hos honom. E inte det lite taskigt? Jag vill ju inte gå upp å äta frukost själv..

FÅR VÄL KÄKA MINA CHEESEBALLZ TILLS JAG BLIR EN ENDA CHEESIG BALL.

!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-09-05 - 20:04:14
JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!

Äntligen, efter 10 (!!!!!) månader, har Jakob nu satt upp rullgardiner i sitt rum!! Här ska sovas mer än björnar sover ide oooh yes... Kommer sova till 15 imorgon i ett M-Ö-R-K-T rum!

Inga mer vakna kl 7 och gå upp och äta frukost och tro att kl är strax efter 11
Inga mer böner till Mr Gud att en blixt ska slå ned i den superupplysta lyktstolpen precis utanför fönstret
Inget mer tjat på Jakob (om detta...)

/Jag-trivs-i-mörkret-så-länge-jag-inte-är-ensam-flickan

Gorgeous goth

2008-09-05 - 08:58:38
Lite pics från Make up Stores visning igår kväll

Så heeeeeeet - älskar denna looken


Vinnaren av svenska Top Model
Välkommen till SF Bio

2008-09-04 - 23:14:25
Tjolafadderittalej!

På saturday night ska ja å min lilla familia besöka den moderna aktiviteten Biografen. Vad vi ska se är dock oklart.
Antingen blir det "Get Smart", "Wall-E" eller "Mumien 3"..

Som den besluttagare jag är.. tas inga beslut. Kan inte ens bestämma vilken resväg med SL jag ska ta om jag ska någonstans. So heelp mii aot heer! (gjorde ett litet kollage för att jag inte har nå bättre för mig)..... (bara så ni vet)Stress to impress

2008-09-04 - 07:52:19
Inget filosoferande inlägg som man kan dra på smilbanden av idag inte!

För nu är jag lite smått stressad, min buss går om 30 min men egentligen det enda jag måste hinna med är att gå ut med Bailey.. jag sitter ju faktiskt inte här i pyjamas och tom mage.

Sitter med ett par byxor jag hittade igår som jag köpte för kanske 3-4 år sedan? De sitter pööörfekt.

Jaha, idag då?
Nu på morgonkvisten har jag Psykologi. Psykologi Blå är jag med i. Varför delar de in grupper efter färger för?
Varför inte bara 1, 2, 3 som alla andra normala människor skulle ha gjort.
Eller varför inte ord, som beskriver gruppen? Då hade min grupp kunnat heta Psykologi Grym.

Ikväll ska jag på Make up Store Modevisning. Väldigt trevligt. Undrar om man får ta bilder där...


Hej då torsdagsmorgon!

Idol 2008

2008-09-03 - 22:07:36
Min alldeles egna Mr J praktiserade på Idol 2008, i Mars när de spelade in hela tjottalejen.
(själv satt man på SVT och surfade på blocket i 2 månader)

HOWEVER, eftersom jag, som den lilla celebrityn jag är, fått se bilder från turnen för flera månader sedan så tänkte jag visa ett par av de här idag när det är Idol-premiär ikväll!

Peter Jihde peppar


Lång väntetid, skulle aldrig orkaaaaa *lathund*
Jag gillar den nya juryn såå mycket mer, äntligen är Kishti och hennes indieprickar borta, Daniels påklistrade tuff-attityd och Peters "jag upptäckte Robin"-snack. Halleluja måste jag utbrista här för mig själv. (fast jag gjorde inte det, hiiiihihi)

Vad tycker ni andra som följer programmet om nya Idol-juryn?

Climbing up and down

2008-09-03 - 18:08:56
Här är några bilder från dagens event - klättring.

Futuristiska sneakers av hårdplast


Mr J kämpar så svetten rinner


Jag provar på den lättaste, erhm - svåraste väggen!


Jag står med mitt Jesus-hår och visar instruktören hur röda mina händer blivit - tack!

Regnig onsdag

2008-09-03 - 10:53:43
Huamej det regnar. Mysmysmysmys.

Dock kommer jag inte få ta vara på detta regnväder så man ska - äta godis å kolla på en film man redan sett 2753724 ggr.
Nej, jag ska ha roligare än så. KLÄTTERVÄGGEN, HERE AJ KAM!

När jag går ut och gör såna här aktiviteter blir jag så jävla peppad.. När jag står där om ett par timmar vid den största och läskigaste klätterväggen (och låter alla gå före bara för att "jag vill se först"), så kommer jag känna mig så oövervinnlig.
Jag är bäst, coolast, starkast och klättrar snabbast och smartast.

Killarna som jobbar  där kommer liksom fråga mig om jag inte ska börja tävla inom detta, så grym är jag. (läs: så grym känner jag mig).

Nu ska jag dra ut Bailey på en promenad i regnet. Regnjackan (hennes) måste på, hon har ju bara 2 cm långa hårstrån.

/Klättermästaren

Torr hals

2008-09-03 - 01:38:36
Ska inte ens fråga om det bara är jag som får torr hals som svider lite smått inpå vardagens småtimmar..
För jag är väl ensam om det. Så speciell är jag.

Imorgon kl 13.35 ska jag befinna mig på/i(vid?) Sickla köpcenter och klättra klättervägg. Usch vad roligt det ska bli.
Efter mitt förra besök vid Sicklas klättervägg kommer jag imorgon dyka upp som en rutinerad, erfaren, (icke!)nybörjar-klätterska.. Ska låta mobilens kassa fotokvalite få göra dagen till ett minne.

Så håll till godo.

Jessica in klätteraction kommer imorgon em. (eftermiddag, dårå)

Nu ska jag hälla lite H20 i min ökenhals.

Moving out

2008-09-02 - 16:59:19Håller på och letar efter en lägenhet för nu vill jag flytta hemifrån!
Ibland går man ju varann på nerverna och tjafs hit å dit.

Blääääh, nej nu vill ja ha ett eget ställe!
Så här är lite fina grejs jag vill ha från IKEA.

Vill nog ha svart, vitt och guld i vardagsrummet.. Rött i sovrummet och mörkblått i köket..
Vill till IKEA nu och ha med mig 100.000 riksdaler.

Sista...

2008-09-01 - 23:47:56
Nu är jag mätt på Family Guy fram tills.. imorgon =D

Ååh nu ska jag byta lakan i sängen, jaa! Det är precis sånt man allra helst vill göra när man är lika trött som en urtvättad trasa. Med hål i.

Jaja, it has to be done. Är det bara jag eller sover man liiite bättre när man ligger i nytvättade lakan?
Mysmysmys.

Familjefar

2008-09-01 - 20:55:19
Är ledig imorgon så nu ska vi ha ett Family Guy-maraton (lite geekigt, jag vet)
Men Family Guy är ju superbäst, det kan ingen förneka.

Kan garva så sjukt mycket åt Stewie... och Peter när han alltid hatar Meg hahaha..

Coolwhip


Lois, mum, mum, mum

Fuult..

2008-09-01 - 16:06:02
Nej men usch, jag gillar inte alls blogg.se:s nya sida =/
Känns ju helt fel å... ful.

Kanske jag som är "set in my ways" och inte gillar förändring. Kan tänkas.

Men jag gillar ändå inte den nya.

Vad säger du?

Måndag

2008-09-01 - 08:30:27
Nu är det ny vecka, nya lektioner, nya möjligheter lr nåt haha..

För min del är det som fredag idag då jag inte har någon skola på tisdagar och onsdagar, så jag har 2 lektioner idag, 2 lektioner torsdag å 1 lektion fredag =D

Tror ingen har bättre schema än vad jag har - nänänänänäää!
RSS 2.0