Imorgon ska vi shoppa

2010-08-30 - 14:25:03
Både jag och Jakob är sugen på shopping och är lediga imorgon, så då ska vi bränna pengar!!

Har dock hittat massa fina grejer på HM´s hemsida så jag hoppas att jag hittar nåt av det i butik, speciellt budgetvarianten på deras fårullsjacka. Vill så gärna prova den och om den är bra - köpa köpa köpaaa!!

Jacka, 299 kr.

Handskar 79,50:-     Ring 49,50:-

Ballerinaskor 99:-    Boots 299:-

SUUUPERSNYGG väska 179:-

Hemkommen från bio!

2010-08-28 - 00:14:53
Jag och Jakob var precis på bio och såg Toy Story 3 i 3D!

Jag är fortfarande tveksam mot 3D och tycker att det är lite jobbigt och sämre bild, men det var bäst hitills iallfall.. Filmen då? JO TACK den var såå bra!

Åh, roligaste filmen jag sett på länge! Så bra! Så rolig! Man skrattar! HÖgt!
Guud man ville liksom hoppa in i filmen och bara leka med allihopa. Nej, denna filmen måste man bara se. Helt underbar var den. Jag minns inte att jag har gillat de första Toy Story-filmerna så här mycket men jag måste nog hyra dem nån dag och kika igen :)

En av de roligaste grejerna var hur de drev med Barbie och Ken i hela filmen.
De spelade verkligen på deras dumhet, hahahah ååh så roligt!!

Jag fick inte jobbet.

2010-08-27 - 14:41:05
Var så himla förhoppningsfull och trodde verkligen att jag skulle få det. Deltidstjänsten i Liljeholmen.

"Hej... jag tänkte bara säga att jag har valt att anställa en annan tjej. Men tack så mycket för att du kom på intervjun och provjobbade hos oss.."

Det var allt som krävdes för att få mig att bli ledsen, må dåligt och typ förlora lite livsgnista.

Efter att mamma övertalat mig ringde jag tillbaka och frågade varför jag inte fick jobbet, om jag gjorde nåt fel som jag kan tänka på tills nästa gång typ. Men hon sa att den andra tjejen och hon verkligen klickade direkt och hon tyckte att personkemin var viktigare än att jag faktiskt är bättre - på papper.

Jag har mer erfarenhet och allt det där men... det räckte inte.

Men det känns iallafall lite bättre när jag vet att jag inte gjorde nåt fel, det var bara så att den andra tjejen kändes bättre och jag kan ju inte ändra min personlighet, jag gjorde mitt bästa men men..
Jag känner mig lite tom.

Vad gör jag nu?
Visst, jag jobbar vidare i Gallerian, jag trivs ju bättre där! Men jag ville så gärna ha ett fast jobb. Slippa oroa mig om jag kommer klara mig nästa månad.. för en gång skull.

Jaja.. vi får se vad min nuvarande chef Pauliina säger när hon kommer tillbaks från sin semester på måndag. Hoppas att hon tycker så synd om mig att hon erbjuder mig en fast deltidstjänst! HA! Tänk om hon gjorde det...

WOHOOOO

2010-08-24 - 22:45:16
Nu har vi bokat och betalt resan till Filippinerna! Faaan vad grejt!!!!

Den 29 september åker vi mot värmen, guuuuud jag längtar litegranna måste jag säga :)
Vi kommer hem 16 oktober, så det är lite drygt 2 veckor och vi betalade 7300 kr per person för flyget. Vi kommer flyga med Qatar Airways som är kända för att vara lyxiga och ge otroligt bra service, hoppas på det!
Aa men det känns göörbra!
White Beach, Boracay.

Sommaren är kort...

2010-08-24 - 13:06:01
Så sant, Per Gessle!

Idag är det den 24 augusti, vet ni vad det innebär????? 4 månader kvar till julafton!! Yaay!
Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAAR julen. Allt! Pyntet, sångerna, baket, julklapparna, klä granen, myset.. ååh, underbara tid! När får man egentligen börja julpynta? Jag tycker att november är lagom :)
Visst blir alla så mycket trevligare under försommaren och under julen? Men jag gillar nog julen bättre än försommar-trevligheten. Längtar tills om 3 månader, då kommer jag spela julmusik och hänga upp julstjärnor i fönstren. Och klä ut Bailey till julkortet, såklart.
Julkortet 2009
Julkortet 2008
Update: Herreguuud, Jakob ringde precis och berättade att han klev in på jobbet (mediamarkt) och att det är JULPYNT i butiken och att de spelar julmusik! HAHAHAHAHA vilket skämt!

Prommmenanixa

2010-08-24 - 01:13:16
Haha.. Nynnade på låten "Relalalaxa" när jag skrev titeln så den blev som den blev.... heheh..hee....he. . ... ...
Idag åkte jag och min lilla familj till Djurgården med mamma och gick en långpromenad med vovvarna :)
De sprang en heeel del, Bailey hoppade efter bollar och vi stannade för fika på vårt "stammis-fik", där sparar nämligen de som jobbar där gårdagens överblivna (tänkte skriva efterblivna) korvar och ger till hundarna som kommer förbi, visst är det supersnällt?
Hungrig Bailey och Kalle vet vad som väntar ;) Bailey är min bebis <3

Jag är en rastlös människa

2010-08-23 - 13:19:35
Förstår mig inte på folk som går år efter år och inte gör något. Som är arbetslösa och bara går och drar hemma.....
Fyfan vilken ångest!!
Jag har nu varit "ledig", njeä snarare sjukskriven pga bölden, rätt länge. Senast jag jobbade var lördagen den 14 augusti, mer än 1 vecka sedan! Jag är så himla rastlööööös!!!!!!! Måste. Jobba. Nu!
Jag saknar faktiskt mitt jobb. Och om jag får jobbet i Liljeholmen är detta min sista vecka i Gallerian :(
Är ledig idag och imorgon sen ska jag äntligen få jobba igen!! Tjohooo!
haha kolla vilken deppig bild man får upp när man söker på rastlös på gooooogel..

Den varfyllda bölden.

2010-08-21 - 22:15:34
Nästan en bra boktitel?

Eller njae.. vem fan hade läst den?

Nej, till saken! Förra torsdagen när jag var och tränade på SATS cyklade jag på en konstig träningscykel, en med typ ryggstöd så man satt lite bakåtlutad. Cyklade i kanske 20-30 minuter, kändes inte konstigt eller så.

På kvällen/fredag morgon börjar jag få ont i svanskotan, men jag tänkte inte så mycket på det. Det kändes typ som ett blåmärke och var inte så farligt. På tisdagen hade jag ondare. Och det var inte så kul eftersom jag skulle sitta ned i 3 timmar på riskutbildning på körskolan.

På kvällen när jag gick och lade mig tog jag min 5:e ipren för dagen (man ska egentligen bara ta 3/dag) och sov i 1½ timme ungefär. Vaknade vid 2.30 och hade ASONT! Kunde inte röra mig, kunde inte ligga stilla heller!! Jag bara skrek och grät. Jakob var ute med några kompisar och var allmänt dryg på telefonen. Det tog 1½ timme för honom att ta sig från Gamla stan och hem till oss på Medborgarplatsen.

När han väl kom hem åkte vi in till akutmottagningen på Södersjukhuset. Fick ligga där med feber och outhärdlig smärta i 4 timmar innan det kom en vettig läkare! Det var en kirurg som såg att jag hade en varfylld böld ungefär där svanskotan sitter, fast utanpå huden.

Allt gick snabbt, helt plötsligt ligger jag i en operationssal med lokalbedövning (som inte tog!!) och blir uppskuren.

Har aldrig kännt sån smärta i hela mitt liv. Det värsta jag varit med om.


Jag bara grät/skrek rakt ut och det gick liksom inte över när de var klara. Fyfan vad hemskt det var! Hade ont ett bra tag efteråt och kunde inte sitta/ligga på rygg på 3-4 dagar. Igår var första dagen jag kunde sitta - äntligen!!

Nu ser jag till att tvätta såret, det är inga stygn utan bara ett stort skärsår som ska vara ihopläkt på tisdag ungefär...

USSCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatar de där jävla cyklarna på SATS. Ska fan stämma dem! Cyklarna.

Jobbsituationen idag, 100821

2010-08-21 - 21:30:18
Jaaa, igår var jag på intervju med Vero Moda i Liljeholmen, har ju vart intresserad av en fast deltidstjänst (20 t/vecka). Så igår träffade jag den trevliga nya butikschefen där.

Jag kan ju säga såhär.... det gick asbraaa!! Det kändes jättebra, det var verkligen en riktig intervju, hon ställde frågor som typ:

* Om jag skulle fråga din nuvarande chef om dina bästa/sämsta sidor - vad skulle hon säga?
* Berätta några grejer du tycker att du är bra på, det behöver inte vara om jobbet, typ om du är bra på å sjunga, laga mat, klippa gräs vad som helst.
* Vad betyder öppen kommunikation för dig?
* Vad är kundservice?

Sketasvåra juuue... MEN!

Jag klarare galant.. såklart. Hehehehe neeej men det kändes bra. Hon sa att hon hade träffat typ 15 pers, rundat ned till 2 tjejer och skulle egentligen bara bestämma sig för vem av dom. Men nu hade det blivit svårare för hon ville gärna jobba med mig :) Hon sa även att hon var "sugen på mig", hahahha.... Oh well, can't blaime her.

Så jag ska dit på onsday och provjobba lite, ser hur jag passar in i gruppen och hur jag jobbar.
Jag känner mig ganska confident eftersom jag jobbar i Gallerian för nuvarande och är van vid det höga tempot och att vara en g r y m försäljare.

SKA BLI KUUL DÄ!!


Letar flygresor...

2010-08-21 - 21:20:36
.. till Filippinerna!!!

Jag och Jakob ska åka dit i oktober, 2-3 veckor - behöver jag ens säga FAN VA GÖÖÖEET??!!!

Ska bli så himmelens skönt och roligt. Vi har hittat den flygresan vi ska ha, väntar bara på klartecken från Jakobs jobb. Vi vill besöka (för) många platser, sol bad lite party snorkling surf yaaay!

Vi flyger först till huvudstaden, Manila.


Vi vill ju till stränderna så vi flyger vidare till Boracay!

På Boracay finns en strand (White Beach) som alltid är med i topp 10 finaste stränderna i hela världen.

Efter nån vecka där åker vi vidare till Donsol!!!!! (Mitt favoritstopp!)

Där ska vi simma med valhajar!!!! OMAGAAD JAG KOMMER DÖ AV AMAZEMENT!

Sen vill vi (läs: Jakob) åka till en Wakeboard-park i Naga City en bit bort.


Sedan ska vi surfa på Siargao Island där typ världens bästa surf finnns.



Tror nog att alla förstår hur mycket jag längtar ihjäl mig? :) Vi åker troligtvis 29 september, lite mer än 1 månad kvar tjohooooOOOoOoOOooooOOOooOOOOooooooooooOOOOOOOOOOoOOOOOooOOOOoOOoO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sommaren dårå..

2010-08-10 - 19:12:34
Ja trots att det bara är den 10 augusti är det ju höst redan. Mm, fooorjävligt. Tänkte visa hur min sommar sett ut, typ :)

Sommarn börjar med Jakobs födelsedag i maj..


Sedan var det dags för lilla mig att bli 20 år!!! Det var en rolig dag..


Vi åkte till Liseberg med våra frändz :)


Jag och Bailey gick en Agilitykurs, och vi tyckte det var jättekul!


Sen har jag typ jobbat och jobbat... och jobbat lite till. På Vero Moda i Gallerian. Men nu är det på gång att jag ska byta butik (till liljeholmen) och få en fast deltidstjänst. PERFECT!!
RSS 2.0