Hårda bollar

2011-05-19 - 23:15:55
Torsdagar är numera mina sköna dagar då jag slutar jobbet kl 17. Därför passade jag på att spela tennis med Elin, Wille och Henke. "Fyrtio lika" skreks ut oftare och oftare, nerverna gjorde sig påminda och jag fick köra Röda faran. De gick galant. Alltihop.
I helgen ska vi till Muskö och lägga i båten! Fan vad bra jag har det!

Minnen från Alicante

2011-05-16 - 21:18:12

To be taggad

2011-05-13 - 17:24:12
Det har varit en fin vecka. Den inleddes med sista dagen i Alicante. Fan vad lyckat det var! En av de roligaste resorna jag gjort. Resten av veckan har bjudit på Henkes första sverige-bad, golfspelande, flagnande panna och Veronica Maggio-obession.

Denna dag har även den varit intressant. Började med att sova ut, åka till banken med mamma och ta ut pengar från mitt företag där jag står som styrelseordförande. Den känns!
Vi avslutade med lite shopping och hälsosallad. Nu kom jag nyss hem från fika i gamla stan med Elin.
Vi ska ut och dricka somriga drinkar på gondolen ikväll. Riktigt tajt!

4 timmars sömn

2011-05-01 - 11:12:17
Inventering på jobbet igår. 14 timmars arbetspass gör en lagom trött. Det blev inte bättre av att jag endast sovit 4 timmar inatt och ska bära nån soffa idag med mamma.

Men innan det ens kan komma på tal måste vi äta brunch, det är ju trots allt söndag.

I fredags träffade jag Elin. Vi åt tapas, drack hallondrinkar, diskuterade depression men kunde samtidigt skratta i kör. Efter chorizointag promenerade vi hem till mig där Elin drar fram världens finaste armband hon gjort till mig.
Ingen har nånsin gett mig ett egettillverkat smycke förut. Detta är speciellt. Men så är ju Elin himla speciell.

 

RSS 2.0