What to do

2008-10-24 - 22:41:41
Den här fredagen har varit lugn. Lugn som en filbunke. Som Kenta, min svärfar. Han är alltid lugn. Skönt att vara så, något att lägga till på mitt idealjag-listan.

Jag kollar nu på Idol och Anna HÄNGER LÖST! whaaaaaaaaaaaaat
..och Loulou!.. OCH SEPIDEH (ok, gillar inte sepideh men.. bara tjejer wtf)

okej då ska vi se.... vem är säker?? ANNA!!!! YEEEEEEEEEEES!
Hur fan kunde hon ens hänga pyttelite löst?!?

Åååh, homo-Sverige som ska rösta på Johan som skrek som om han blev torterad.. Var det bara jag som hörde det? Nästan varje fredag sitter vi här och säger upprört "hör de nåt annat i studion?"

Nej men så länge Anna är kvar så är jag lugn..
Jag har en blåsa på sidan av min tunga, den har suttit där i 2-3 dagar och kommer nog sitta där ett par dagar till..
Den känns varje sekund.. eftersom antingen äter, dricker eller vickar jag på tungan. Va? vickar jag på tungan?

.. ja, jag gör väl de då.

Billig mat, va?

2008-10-20 - 18:27:26
Nu när jag inte har en mamma med ett gyllene visakort som jag får låna när matvrån behöver fyllas på, så måste man tänka billigt och smart. Helst gott och enkelt också. Och snabbt helst. Och ganska nyttigt gärna.

Om man då har ungefär 10% av den matbudgeten man hade innan så blire lite knivigt. Speciellt när man VARFÖR SKRIVER JAG MAN?? Jag hatar folk som säger och skriver "man" som Idol-deltagarna säger när Jihde frågar hur det känns, varpå de säger "..jo.. man är ju lite ledsen" Men va?!? VADÅ MAN? JAG är inte ledsen, tala för dig själv liksom =O

.. ahh.. fjantiga Idol-deltagare..

jaja back to topic.. Jag är ju van vid att äta goda (läs: dyra) maträtter såsom Sushi, marinerade oliver, restaurangmat å sånt.. Och det har jag märkt nu att.. det går fan inte när man saknar mammas gyllene kort =(

.. gud vad sorgsen jag låter.. har inte fått sushi på flera veckor, kan vara det. Ikväll står iaf på matmenyn:

Överkokta snabbmakaroner med halvskum hackad tomat och billig Lidl-parmesanost.. MUMS!


(sökte på överkokt på Google då kom denna schäfervalp upp.. Hmm...)

Idag är det Onsdag

2008-10-15 - 12:23:56
Min blogg är väldigt ickeaktiv. Det var mer än 1 vecka sedan jag skrev i min digitala dagbok.
Men jag har ju flyttat hemifråååån ju! Så jag har haft fullt upp med att packa upp lådor, diska (FÖR HAND), känna mig ensam, och kolla på 1an, 2an och 4an.

Vi har inte beställt varken internet eller digitaltv än.. och det är typ sånt som håller mig levande så jag förstår inte hur jag kan sitta här alldeles.. levande.
När man bara har 1an, 2an och 4an blir man lite smartare. Istället för Ugly Betty och Hells Kitchen så tittar jag på Uppdrag granskning och Nyheterna, även Debatt och Plus är intressant. I söndags var jag i göteborg och sov på hotell. De hade 3an och 5an, så jag tog självklart tillfället i akt och tittade på både Pretty woman och I, robot.

Varför jag var i Göteborg?

Jag var med i en frågesportstävling, "Postkodlotteriets 50-50" med min mamma. Vi hade chans att vinna 55.000 kr.. men oj nu tänkte jaG BERÄTTA ALLTING MEN DET FÅR JAG JU INTE FÖR TV4 TYP.. OJ - CAPS LOCK!
Jag vet inte när det sänds men det ska jag ta reda på, var så säker!

Idag har jag ingen skola för att jag går på bästa skolan i världen. Så nu ska jag mysa med Jakob och Bailey och sedan gå å träna på SATS.

TJOHEEEEEJ!

Imorgon gäller det..

2008-10-04 - 20:11:17
.. då blir jag en i mängden.

Tänkte skriva "imorgon flyttar jag hemifrååån jippiii, jag ska ha så kul, det ska bli så skönt, alla kommer vara avundsjuka å wow jag är så cool å häftig"..

Men så äre ju inte. Inte en jävel kommer veta när jag går där på Ringvägen imorgon kväll att jag precis har flyttat hemifrån till min egna lägenhet... Men herregud vad skönt det ska bli!

När man flyttar hemifrån får man ta det goda med det onda, ungefär såhär:

GODA: Ingen kommer tjata på mig - ONDA: Ingen kommer prata med mig(?)
GODA: Jag bestämmer själv vilken mat jag vill ha hemma - ONDA: Jag kommer inte ha råd med mat
GODA: Jag bestämmer vilken kanal som visas - ONDA: Jag kommer sitta ensam framför Desperate Houswives
GODA: Det kommer alltid vara städat - ONDA: Jag får städa allt själv

osv..
Men jag tycker ändå att det goda väger upp det onda.. Får börja prata med mig själv, äta snabbnudlar, tvinga Bailey att kolla på DH och ha det halvstökigt.. Det kommer bli greeeeeeeaaaaaaaat!

"Höstmys"

2008-10-03 - 10:21:10
Jag gillar verkligen hösten, den är riktigt mysig och jag älskar höstkläder. Att komma hem till tv:n efter att ha slaskat runt och klagat på pissväder är jätteskönt. Men en sak jag verkligen inte fattar är alla dessa modebloggarna/småtjejer som vill verka vuxna som ska vara så jävla fjantiga.

De som skriver "åh, i höst ska jag mysa framför en film med popcorn och en stor kopp te"
Eh va...? Te?? Popcorn.... med te?

Jag fattar verkligen inte grejen med te. Bara för att Ebba von Sydow älskar te måååste inte alla tonårstjejer också göra det. Det är varmt, smakar unket och den där lilla äckliga påsen med tekryddorna i är bara ful och.. äcklig.

Snälla, kan ni inte bara skriva att ni vill ha en 2-literscola? För det är det man som normal människa dricker till popcorn. Inte te. Okej, jag dricker te när jag har asont i halsen för att jag tror att det kombinerat med isglass ska hjälpa. Men jag njuter inte av det. Och jag skriver definitivt inte om det i bloggen för att "höja mysfaktorn".
RSS 2.0