I <3 MY JOB

2010-12-17 - 00:37:16
Ska snart gå och lägga mig. Är så himla trött.
Är ju (äntligen?) fredag imorgon, har jobbat min första vecka som heltidsanställd, 8 timmar om dagen. Börjar bli trött nu i slutet av veckan. Igår kväll var jag på Grand Hotells julbord med jobbet! Var jättekul!
God mat + bra show med Martin Stenmark.

Min ena chef Yvonne (butikschefen) ÄLSKAR honom så hon lyckades "springa in i honom" och fick Jocke att fota de tillsammans när hon pussar honom på kinden haha.. Yvonne.

Nej men gud vad jag trivs med mitt jobb. Trots att det är heltid och att situationen med Bailey är lite tveksam just nu så älskar jag verkligen mitt jobb! Alla är så trevilga men framför allt ROLIGA! Skrattar så mycket på dagarna :)

Nu måste jag sova, upp kl 9! (vissa tycker väl att det är sovmorgon men jag har inte vant mig än haha..)

En sak till!

2010-12-09 - 17:56:23
Sa jag att dagen inte kan bli bättre?

Stryk det. Mitt körkort är färdigtillverkat så vi hämtade ut det idag!! TJOHOOOO! :D

YEEEEES!

2010-12-09 - 17:48:19
Jag fick jobbet på SEA Hund & Katt!!!

Fyfansen vad skönt!! OCH KUL!! Kan knappt förstå det.. :) Det var tydligen över 100 pers som sökte och jag fick det. Är ganska stolt kan jag säga..

Ska inte bli mallig nu.. Däremot ska jag snart iväg på foder-utbildning! Där bjuder de också på thaimat. Dagen kan knappt bli bättre!

Kommer vara anställd av Adaptus första halvåret..

Andra advent

2010-12-05 - 13:43:38
Jag vaknade vid 10 men jag och Bailey myste (mös?) i sängen framför Nyhetsmorgon en timme.. Nu har vi varit ute på promenad och bus i snön och sitter och kollar på Idol-reprisen..

Har ni tänt andra ljuset i adventsljusstaken??
Tänk. Bara två adventar kvar sen är det bara några dagar kvar tills den stora dagen!

Idag funderar jag på om jag bara ska kolla på Desperate housewives hela dagen, har inte sett ett endaste avsnitt denna säsong! *pinsamt*
Imorgon ska jag provjobba på djuraffären så det kanske är lika bra att slöa idag... eller nåt.

Min kamera har inget batteri så jag ritade min adventsljusstake istället haha.. snacka om att ha för mycket tid.

Jag vill också ha oändligt med pengar!!

2010-12-04 - 22:58:41
Har kollat på Robinson (favoritprogrammet för övrigt, älskar dig Paolo) och sitter nu vid datorn.
Kikar lite bloggar och kommer tillslut in på Fokis blogg.

Alltså. Gör den människan inget annat än att resa? Förutom att komma hem, packa om och sen åka igen?
De kom hem från Thailand igår, var i Tokyo för några veckor sedan. I slutet av sommaren var de i New York. Nu ska de tillbaka till NY och fira nyår. Sedan flyttar de till Bangkok.

Jag blir så fruktansvärt avundsjuk på den tjejen. Om jag inte hade sett henne i tv och vet att hon verkar rätt korkad hade jag blivit galen. Men fan, det är ju jättekul för henne.

Fast jag är ändå arg.

 

Äe men ge dig.

Vill ju handla nuuuuuu!

2010-12-04 - 13:16:41
Idag hade jag egentligen massa saker på dagslistan som nu, av olika anledningar, har blivit helt tom?

Då tänker jag om jag kanske ska passa på att handla lite julklappar? Fast det vill jag helst göra med Jakob nästa helg när han är ledig men... jag kan nästan inte vänta. Jag ÄLSKAR att handla julklappar!

Får kanske ta å baka lite lussebullar istället? Hittade ett recept på saffransbullar med nån god mandelmassa-fyllning... mmmm...


At home at last..

2010-12-03 - 20:40:22
Alltså jag är trött nu. Känns som det var en vecka sedan jobbintervjun i Solna men det var ju klockan ett idag.
Intervjun gick iallafall bra, men det är ett helt annat jobb än vad jag vill ha/haft tidigare. Receptionist typ.
Men jag ska dit på en andra intervju på tisdag.

Sedan åkte jag till Älta och hämtade Heidi, herregud.. 3 timmar med en 3-åring suger musten ur en! Jag är helt slut. Hon ville ju leka PRECIS HELA TIDEN. Men hon e rolig.

Mindre roligt var den inkompetenta busschauffören som knappt kunde köra bussen.. eller sa jag "knappt"? Nej men jag menade att han inte alls kunde köra bussen. Inte alls. Det slutade med att bussen "gick sönder" och alla fick gå av i Sickla och vänta på nästa buss.

Tur att jag fick nya vinterskor av mamma igår så jag inte frös så värst :)

Syns ju inte på bilden men det var storm när jag knäppte detta kort!!

Kommer nog vara trött ikväll..

2010-12-03 - 20:20:50
I brist på riktig frukost har jag nu ätit en kanelbulle. Hatar att inte äta riktig frukost.. Jaja! Nu ska jag gå ut med Bailey, sedan iväg på en jobbintervju i Solna. Därefter ska jag iväg till Älta och vara barnvakt åt lilla Heidi :)

Ikväll ska vi nog äta middag hos Jakobs föräldrar, fira mitt körkort typ. Shiiiit hade typ glömt att jag har körkort nu!! WOW!

På med långkalsongerna, dubbelstrumpor och fleecefodrade vantar folk! Det är snöstorm ute ju!Idag är Kalle här på besök minsann :)

Lennart i mitt hjärta

2010-12-03 - 20:19:47
Kan knappt fatta det..

Jag blev godkänd på uppkörningen! Herregud!!! Lilla jag? Körkort?? Tack vare Lennart på Trafikverket i Södertälje <3

Snälla rara fina Lennart. Han var så snäll. Jag ska berätta för er om Lennart. Eller mer för min egen skull för jag vill aldrig glömma Lennart.

När jag satt och väntade på att klockan skulle slå 11.40 och få påbörja mitt prov blev jag ganska nervös. Hade inte varit nervös alls denna gång men när jag väl var där är det klart man får lite nervositetskänslor. Dörren slås upp och där kommer... Dick. Nån ung kille som ska lära sig att bli körprovsintruktör. Jag gillade inte honom. Tur att han ropade upp Olles namn och inte mitt.

Sist in kommer Lennart.. "jessica?" frågar han mig. Jag märker direkt att Lennart är en hyvens man men båda fötterna på jorden. När han ber mig om legitimation ger jag honom mitt pass varpå han frågar "oj, ska vi åka långt eller?" (hahahaha... eftersom jag hade pass, inte vanlig leg( (hahaha... lennart då)

Första halvan av provet gick nog felfritt skulle jag vilja säga, sedan ber Lennart mig att köra upp på E4:an. När jag når påfarten sitter jag bara och stirrar FRAMÅT. När jag väl blir uttvingad i filen eftersom påfarten tar slut är det en FET långtradare som typ blockar "min" fil så Lennart får trycka sin gas i botten.

Icke bra.

Sedan frågar han mig vad jag tyckte om den situationen och vad jag vill göra resten av provet. Då trodde jag att det var kört och att vi bara skulle åka tillbaks till deras kontor.

"Men ska vi inte ta och prova en ny påfart?"

Så det gjorde vi. Och det gick asbra! Tänk alltså! Att han lät mig GÖRA OM en grej på provet.. Underbara Lennart!

När vi kom tillbaks sa han "Nu ska jag skälla lite på dig men jag tror ändå att du kommer vara ganska glad när du går härifrån" Och det klart jag var!!! :D

Lennart berättade att Tage Danielsson hade sagt "Ju fler människor man träffar desto större djurvän blir man". Det ska jag komma ihåg för det är ganska sant!

Jag klarade det!!

2010-12-02 - 20:43:48

 

Jag tog körkortet idag!! Här fotar mamma mig när jag kör min första runda - helt själv! :D (haha, man ser Baileys ögon lysa i baksätet)

RSS 2.0