Livin in my gingerbread house

2010-11-29 - 22:18:44

Årets pepparkakshus, kan vara årets snyggaste?

Det var iallafall värt de 2½ timmarna. Fick nog ryggskott på köpet också.

Jul i mitt hus

2010-11-28 - 16:55:09



Jag önskar mig...

2010-11-28 - 12:35:54

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


.. ett par Matsumoto!
De är så helvetes snygga. Finns i svart, röd och beige. Vill ha alla!
STL 37!!

Första advent!

2010-11-28 - 12:27:50
Ett steg närmare julafton!

Jag vaknade vid halv elva, Bailey har sovit i sängen hela natten - MYYYS! Sedan gick vi upp, klädde på oss och drog ut i snörusket. Fast idag är det bara fint, inte jobbigt.



Är hon inte fin i sin nya jacka så säg. Nu kanske fler tror att hon är en tjej...

Jakob är i Luleå =/

2010-11-27 - 19:20:20
Konstig vecka detta alltså.. I tisdags åkte jag till London och imorse drog Jakob till Luleå för å hälsa på farmor Anna och äta pitepalt..

MEN! Jakob insåg ju att ytterligare 3 dagar ifrån varandra denna vecka är tokigt så han köpte med sig DJ Hero igår, fett kuuuuul!! Hade tänkt sitta å nörda det hela dagen men jag å mamma åkte istället till gärdet å lite sånt.

Saknar dig Jakni :)


Började julpynta lite smått.. hihi å så en bild på mig!

Första julklappen!!

2010-11-27 - 19:00:33
.. är inte till mig, den är till Bailey - såklart! :)




Denna tidiga julklapp fick hon av sin mormor, vintertäcke från Hurrta (529 kr) :)

36 timmar i London..

2010-11-26 - 18:19:35
I tisdags morse tog jag och mamma varsin tom väska och stack till London! Det som stod på listan var shopping, shopping, shopping! Vi fyllde våra två väskor till bredden och var tvugna att köpa en till väska där som även den blev full.

Lunch på ett sushiställe i varuhuset Selfridges, där kom sushin åkandes :)


Mamma med sashimi                   Var inne på boots där mamma var seg så jag tyckte att det var kul att det stod "joint"


På tunnelbanan där mamma visar upp en liten chokladmousse


Vi hälsade på Janna på hennes jobb (SEB) och såg ett par ganska snygga bilar..

Grattis Moji!

2010-11-26 - 18:08:36

 

Grattis Kalle som idag blir hela 10 år!!
LILLGUBBEN <3

Jag gjorde en utsökt tårta som bestod av köttbullar, blodpudding och baconmjukost.

Flipp-pingvinerna

2010-11-22 - 13:15:42
Insåg att jag liksom inte ens har lagt upp NÅGON bild eller ens ett litet minne från vår Filippinerna-resa..?

Då är det dags!

Vi lämnade Sverige den 29 september...


kom fram till ångeststaden Manila.. (note to self: åk aldrig till Manila igen)


så vi stack rätt snabbt och kom fram till Boracay!!


Vårt favotithotell var Regency Lagoon! Vi fick en vän - Lanly Tala-Oc! Han var snel....


nu orkar jag inte mer. Fortsätter en annan dag! :)

Snön är här..

2010-11-22 - 12:56:17
.. det får mig att tänka på att jag för lite mer än 1 månad sedan befann mig i Filippinerna i solen och värmen.
Har förresten en bild som är fett cool därifrån!!

Efter några dagar på Boracay kände jag mig lite turistig så jag bestämde mig för att skaffa inbakade flätor hahaa.. men det var både snyggt och praktiskt eftersom håret inte var i vägen. Dessutom var inte försäljarna på oss lika mycket efter det :P

 

A YEAAH!

Bokat resa!!

2010-11-20 - 22:32:18
Idag bokade jag och mamma en resa till London på tisdag! Waaahhh, ska bli så grymt kul!
PRIMARK, I'VE MISSED YOU!

Men det blir en intensiv resa, vi kommer dit kl 9 tisdag morgon och åker hem igen onsdag kl 20.. men det blir ju perfekt :)

 

Första gången jag var i London, våren 2009.
Vi fick besöka köket på Gordon Ramseys restaurang efter att Fanny fick ett hårstrå i maten haha..

Fortfarande nervös...

2010-11-19 - 00:29:23
Gick ju på jobbintervju idag!!
Det kändes faktiskt jättebra, hade bra svar på alla frågor och kom verkligen överens med tjejen som intervjuade mig.. Men det är ett bemanningsföretag som väljer ut 3 st, sedan väljer butiken en av dem.

Hon ska höra av sig i början av nästa vecka, så nu håller jag tummarna!!

Men jag är fortfarande nervös.. UPPKÖRNING IMORGON!

Frikkin... shit alltså jag börjar må illa när jag tänker på det. När man är så nervös att det känns i magen. Alltså, känns fysiskt. Uääh vad jobbigt =/ Känner lite press på mig att jag måste klara det eftersom det kostar 1000 spänn varje gång jag kuggar.

Nej, positiva tankar! Jag klarar detta! JAG KLARAR DETTA! :)

Busy week

2010-11-17 - 11:45:39
Måndag
Tandregleringen 13.30

Tisdag
Arbetsförmedlingen 13.00

Onsdag
Övningsköra i S-tälje + fixa referenser

Torsdag
Jobbintervju 14.00 + badminton med mamma

Fredag
Uppkörning 10.00 + Body Pump på SATS


Såhär ser alltså min vecka ut.. älskar när jag har saker att göra =)


Mama goes 50

2010-11-15 - 18:34:29
Alltså min mamma fyllde 50 år i januari.. och nu är det november så med lite snabb huvudräkning kan man förstå att det var nästan ett år sedan hon fyllde år. Hon hade sin födelsedagsfest igår.

Men skitsamma, det var iallafall kul och hon hade hyrt en superfin lokal som tidigare var en nattklubb, så det var skitnaaajs :) Eftersom hon redan har fått massa födelsedagspresenter fick hon en annan sak. Jag och Jakobs mamma Susanne fixade ihop en stor fin bok.

Vi klippte och klistrade, leta bilder och skrev ut, hittade på rim och dikter... slutresultatet blev mycket lyckat! Hon blev (såklart) jätteglad! Det stod i boken att den var från både mig, susanne, birk, jakob, janna, kenta å ja, i stort sett alla. Men det var bara jag och susanne som hade gjort nåt, haha. Det är sussen i ett nötskal - alla ska vara med!

Såna här bilder fanns med bland annat.. :P



Facking.

2010-11-11 - 17:28:23
Jag blev inte godkänd på körprovet. Helvete. Jag gjorde några (mindre) missar. FittFAN!

En kvart innan min provtid var kom jag till det dystra väntrummet. Efter en stund kom min "körledare"? ut och ropade upp mitt namn. Det var en kvinna, jag blev glad! Sedan fyllde hon i några uppgifter och vi gick ut till bilen, en fin ny blå Golf. Jag fick kolla däcken som säkerhetskontroll. Den stod fickparkerad så jag skulle köra ut den. Det gick bra.

Sen, 20 sekunder in i provet gjorde jag första misstaget. Jag kom ut från en parkering och har ju därför vänjningsplikt mot de andra. Och det kom 2 bilar från höger, men jag stannar inte!?!?! Jag kör på, så hon får ingripa och bromsa! FAAAAAN. Men men, jag tänkte inte mer på det, körde bara vidare.

Misstag nr 2 - körde upp på motorvägen och skulle byta fil men han i mittfilen ville inte släppa in mig! Han varken bromsade eller körde förbi, så jag gasade på lite och körde in framför honom men jag hamnade kanske 1 meter framför = alldeles för nära.

Misstag nr 3 - vi kör på landsväg och hon ber mig att vända och köra tillbaka. Men jag blir såklart stressad och känner att jag måste hitta ett ställe så FORT SOM MÖJLIGT. Trots det missar jag 2-3 vändställen och bestämmer mig tillslut att köra in till vänster och vända. Dumt. En bil bakom mig körde så pass snabbt och var så nära att hon fick säga till mig att vi tar det längre fram istället.

Sen var jag allmänt dålig med marginaler och det vet jag typ om.. Att jag stressar in i körfältsbyten och sånt. JAg var mycket lugnare än vanligt och det gick för övrigt jättebra. Jaja, har bokat en ny tid i Södertälje nästa vecka. Jävla skit bara att det kostar 1100 kr /gång. Helt sjukt ju?!

Uppkörning idag!!

2010-11-11 - 12:23:58
Waaaaah... jag är en aning nervös.

Om drygt 2 timmar ska jag köra upp och det ska bli både kul och läskigt. Men skönt också! Att äntligen få göra det och se hur det är. Självklart hoppas jag att jag ska klara det men om jag inte gör det vet jag iallafall hur det går till och så..

Men det känns som att.. jag KAN köra, jag KAN typ alla skyltar och trafikregler. Så varför skulle jag inte klara det? Det är ju om jag gör ett dumt misstag eller nåt sånt. Och det kan jag ju inte hjälpa nu. Äh, jag håller tummarna, ska göra mitt bästa!! :)

Letar maskeradoutfit

2010-11-09 - 19:50:39
På söndag har mamma sin (andra) 50 årsfest och har lite maskerad, temat är musikstil. Så man kan vara punk, rock, disco, country, hiphop.. tja, det finns många val. Jag ska vara en 50tals/rockabillytjej :) Och jag har hittat den perfekta outfiten! Var för första gången inne på Beyond Retro på Åsögatan - måste återvända dit nåndag!!!

Köpte iallafall en fin scarf jag ska ha på mig på söndag! 40 kronor! YESS!

Nu ska jag kolla vidare på Halv åtta hos mig (som mamma ska vara med i) och sen kolla film med Jakni :)

 

En riktig 50-talsklänning på Kate Moss!

8.11.2010

2010-11-08 - 14:26:39
Idag blev Jakob sur på mig för att jag la ut en bild på hans bil med reg.numret. Asså ååh vad han är fjantig ibland. Orkar inte ens tänka på det. Han skulle skjutsat mig till gymmet när han åkte till jobbet men då ska han typ vara "effektfull"/taskig tillbaka och säga att jag inte fick åka med honom. TÖNT.

Skitsamma. Jag är jävligt rastlös. Måste ha ett jobb, en sysselsättning. Men för stunden cyklar jag bort till SATS och blir av med lite energi. Var och tränade igår också minsann! Nu ska det byggas muskler serru ;)

 

Baileys lilla Hello kitty som RAFFE bet sönder =( Hoppas att jag kan hitta en ny på H&M, 50 kr!

Volvon

2010-11-07 - 14:46:00
För nästan en vecka sedan köpte Jakob en bil! WOhoooo!

Sedan vi kom hem från Filippinerna har vi typ bott på Blockets hemsida och letat efter en bra bil.. två gånger har vi missat bilar som verkade perfekta. Men. Sen kom den. Vi ringde.

Vi åkte direkt till Hägersten där bilen befann sig. Den var så fin! Fräsch!! Snygg! Han hade lagt ut den för 28.000 kr men efter ett litet påpekande från vår sida om att katalysatorn lät sänkte han direkt till 22.. vi ba whaaat.. men vi blev giriga.

Så efter en till provrunda med bilen kom JAG med budet 20.000 och att han tecknar/betalar en blocket begagnad-försäkring. Det gick han med på. Så nu är Jakob ägare till en Volvo V40, årsmodell 2000. NAAAJS!

 

 

Jag kallar honom för Helge men Jakob säger att han heter Jeremy.. pff.



7.11.2010

2010-11-07 - 11:24:54
God morgon denna söndag!

Bailey väckte mig halv tio, hon gjorde verkligen det. La sig PÅ mig och gnällde. Jakob fuskade och var ute med henne igår kväll en kortis så hon bara hann kissa och hon ville ju alltså... göra nr 2. hhehehehhehehe...

Men men det var inte mycket att göra åt. Nu har jag iaf ätit frukost och kollat lite på nyhetsmorgon..

Igår bytte jag och Jakob däck på hans nya bil!!!!! JAG VAR MED OCH HJÄLPTE TILL!! Så nu kan jag byta däck, känns faktiskt riktigt bra! Mitt i allt däckbytande kom Carlos och Siri å bah "mehhhh filmen börjar ju snart?" Jamenjuste.
Vi skulle på bio i Heron city å se "Due Date", den var jävligt kul - mycket bättre än vad jag trodde :)

 

4,4 av 5 toasters!

 

JUST DET! En helt sjuk grej hände! Efter bion när vi gick tillbaks till bilen i garaget i heron city, låste Jakob upp med blip blip-grejen, alltså den fjärrstyrda "nyckeln" och märkte att den lät konstigt när det låste upp. Och det var för att han låste upp den när den redan var upplåst! HA! Han hade GLÖMT att låsa sin nya bil han knappt haft i en vecka, hahaha!!! HELT SJUKT! Å ingen som tog den.. det var ju snällt :')

Gjorde teoriprovet idag..

2010-11-04 - 20:14:40
.. och jag klarade det!!!

WAAHH!!!!! Shit, kunde knappt fatta det!

Jag klarade teoriprovet på första försöket! Jag är OTROLIG. Fast jag klarade mig precis, fick 52 poäng - som är minimum för att man ska bli godkänd. Så killen som satt bredvid mig och fick 56 poäng är väl mer otrolig egentligen.

När jag såg det gröna ordet "Godkänd" skrek jag inte till som jag trodde jag skulle göra, jag blev helt stum typ haha... Mitt hjärta hoppade nog över ett hjärtslag och jag blev bara så glaaaaad! Sprang in på toaletten och hoppade och tjoade för mig själv :D *psycho*

 

HOPPAS att det går lika bra nästa vecka på uppkörningen! :)

Bild på luggen!

2010-11-03 - 17:02:01
Jag är lite trött faktiskt.. Vi gick upp typ 9 och jag ville inte alls men vi skulle iväg till Skärholmen och lämna in lite jobbansökningar så jag kan få ett jobb nån gång.. Men det jag ville visa var min fina lugg! För ganska precis en vecka sedan klippte jag lugg, hade ju det förra hösten också. Tycker det passar bra med lugg på hösten :)

Dä ä bara att ta sig i kragen

2010-11-02 - 17:48:46
Vissa saker har man bara ingen lust med. Man vet att någongång måste jag göra detta men jag skjuter upp det så länge jag kan.. tills jag fått så mycket ångest att jag inte har nåt val längre.

Därför tog jag mig i kragen och har idag:

* Ringt veterinären som skickat en felaktig faktura
* Gått till Arbetsförmedlingen och skrivit in mig
* Ringt SEA Hund & Katt (djuraffär) och sökt jobb (fick typ en intervju) (YAAAY)
* Städat undan lite och ska fortsätta med det och disken nu :)

JUST DO IT!

RSS 2.0