Min bil är återfunnen!!!!!!!!

2009-07-04 - 12:30:09
Igår kväll ringde mamma mig och berättade att Pilla (polis och den tidigare ägaren av bilen) hade varit ute på promenad och sett bilen - i Årsta!! Typ 200 meter från där den stals!! Heeelt sinnessjukt ju!!

De hade tagit stereon + min fina stereofront som jag fick av Jakob i studentpresent =( OCH högtalarna!!! AHH DE JÄVLARNA!!
JÄVLA ÄCKELDREGG!

De hade rivit upp hela "golvet" i bakluckan, även tagit laddaren till GPSen, lite mynt och så..

Är himla glad att den nu är tillbaka men samtidigt jävligt förbannad.

Känns lite obehagligt och äckligt att sitta i den nu, vill nästan inte röra nånting för jag vet att de har suttit där.. Funderar på att sälja den och skaffa en ny.. nåt lite nyare och säkrare.. Men vi får se..

Helvetes idiotJÄVEL!

2009-07-02 - 16:45:30
Inatt blev min älskade bil STULEN!! Ahhhh!!! Är så jävla förbannad! Min fina fiiina bil- min studentpresent jag fick av mamma :'(

Jag hade gått å lagt mig, likaså Jakob. In kommer Jakobs lillebror och ba "det är någon som kör iväg med er bil!"
Han såg alltså när aset körde iväg med den! Han satt uppe vid datorn och hör att någon kör med en bil precis utanför huset, där vi hade parkerat den.

Då tänker han "men varför kör de iväg med den NU?" Han insåg ju att det inte var vi, så han står kvar och kollar åt vilket håll jäveln kör åt.

Vi polisanmälde det och hoppas att den kommer till rätta igen.Så om du ser denna i händerna på en idiot - säg gärna till!
RSS 2.0