NUU JÄVLAR!!

2011-03-30 - 23:23:33
JAG ÄR SÅÅÅÅ FÖRBANNAD!

Jag loggar in på Pitbullforumet å ser att en tjej har skickat meddelande t mig. Då är det nån tjej i Örebro som har lagt upp en annons om en 4 månaders amstaffvalp som ska säljas och har lagt upp en bild på BAILEY??!

WTF??

Så jag ringer upp den här äckel Sandra Claesson i Örebro och frågar henne snällt om hon kan ta bort bilden i sin annons då det är min bild och min hund.
såhär står det i annonsen

"Lazy kom tillbaka till oss uppfödarna eftersom ägaren inte kunde ha kvar henne av personliga skäl så nu söker vi seriösa köpare som vet vad det innebär med en valp av den här rasen. Lazy är jätte gosig, vill gärna sitta i knä och trivs jätte bra med barn, hon kan sitt, ligg och tass och gör sina behov ute om man sköter sig, det kan givetvis hända olyckor eftersom hon fortfarande är valp. Hon har inga problem med varken andra djur eller människor utan fungerar med allt. Hon och hennes nio syskon föddes den 24/11-2010. Bilder på föräldrarna kan skickas via mail."

Så hon ba "Alltså det är min hund på bilden och det är förra ägaren som tagit bilden"
"EHM NEJ, den där bilden tog jag på MIN hund för 3 år sedan"
"Va? 3 år sen? Nej men då är det verkligen inte din hund. Jag ser ju på datumet när det togs och det var ganska nyligen."
"Nej, datumet du ser är datumet du sparade min bild på din dator"

Sen håller hon fast vid att det verkligen är hennes hund å hennes bild. SÅ jag ringde precis polisen å anmälde henne. DÄR FICK DU, motherfucker!!

 


RSS 2.0