I'm in Miami bitch! ...typ

2010-06-23 - 09:22:37
Nu åker jag, jakob och några andra friendz ner till Göteborg för att gå på Liseberg!!!! WEE-frikkin-HOOOO!!!!

Så jävla kul det ska bli, har bara varit på Liseberg en gång och då var jag typ 110 cm.. räcker liksom inte långt i karusellernas 140-värld.
Men nu, nu jääähäähäävlar ska det åkas de största och läskigaste och bästa och nyaste karusellerna som finns!!!!!
YEEEAAH! :)

 

SEE YOU LATER!

 

2010.06.16

2010-06-16 - 13:59:48
Idag är en stor dag!

Fick ju en bil förra sommaren i studentpresent av mamma och det har varit kul men alltså jag är 158 cm och ser ganska pissdåligt i den bilen, den är ju så låg. Plus att vi bor i stan, fett med dyrt med parkering, tullavgifter, försäkring, reparationen, besiktning, fixa allt som behöver fixas..

Det blev mer jobbigt än kul att ha bil.

Så idag sålde jag den!

Jag la in den på blocket igår klockan 13, fick stor uppmärksamhet. Många samtal blev det så idag kom en kille och kollade på den, provkörde och älskade den! Han köpte den.
Hans första bil. Så kuuuul för honom :)

Fick 9500 kronor för den, hade nog kunnat få lite mer med tanke på hur många som var intresserade men jag ville bara få den såld snabbt.

 

Tack Gulingen för det här året ihop! :)

2010.06.13

2010-06-13 - 11:31:53
Söndagen den trettonde... kusligt.

Jag sov ensam inatt! Min man åkte nämligen iväg till Nynäshamn på SPA med pappa och bror. Avundsjuk? Pff... Jakob ska komma hem om ett par timmar, då har jag varit ensam i ganska exakt ett dygn. Jag har överlevt!!

Ganska skönt faktiskt.. Men att se skräckisen Instängd 2 precis innan han åkte kanske vi kunde ha skippat. Har precis ätit frukost och tänker lite på hur min dag ska se ut.
Ska försöka få lite ordning på det här stället. Diska och dammsuga ni vet. Såna där roliga grejer.

Annars då? Jorå satte.... Bilen går bra?

1 års pain

2010-06-10 - 19:31:33
Idag har jag haft min tandställning i ett år!!! TJOHOOOO!!!

Eller varför ska jag tjohooa över det? Jag är ju inte färdig. MEN om jag har tur ovh har "snabba" tänder kan jag ta ut denna metalljävel detta år. Tänk.

Andra saker som är dagsaktuella!

Idag är första dagen på Jakobs semester, mysigt!
Idag är det en vecka kvar tills jag fyller 20!!! DET kan man tjohoa över däremot! TJOHOOO!O!!!O!OO!! :)

Nu ska jag och Bailey kolla på film.

ROlig film blir det!

Look of Nationaldag

2010-06-06 - 14:45:30


Nu tar jag cykeln in till stan och käkar lunch med mami :) Kanske blir det lite shopping också. Ha det fint nu, på med brillorna och ut i solen!!

Nationaldagen!

2010-06-06 - 12:56:26
Idag ska vi fira Sveriges nationaldaaaag! Wohooo! Grattis!!!....?

Jag firar med att planera sommarens roliga händelser. Vi börjar med det bästa av det bästa - vi ska (troligtvis) bila ner till Göteborg och gå på Liseberg med våra kära vänner!!! JAAAAA!!!!!

Alltså.. jag kan inte förklara hur mycket jag ÄLSKAR nöjesparker som Liseberg. Bergochdalbanor, uppskjutet, sockervadd och spel man aldrig vinner på. Åh det är så fruktansvärt roligt. ROLIIIGT!
Vi skulle vilja åka dit över midsommar men det blir nog veckan innan. Så får man både Liseberg OCH midsommar med maten, dansandet och snapsvisorna.Behöver jag säga att jag längtar?

2010.06.05

2010-06-05 - 12:42:57
Goddagens!

Nu ska jag berätta nåt för dig bloggen.. Den första januari i år åkte vi till Thailand, mellanlandade i Paris (CDG). När vi kom fram till Bangkok fanns inte min väska med på rullbandet. Den var borttappad.

Hela semestern på 2 (långa) veckor fick jag leva utan mina egna kläder. Utan min tandborste. Utan mina underkläder. Utan mammas 50 års-presenter.  Utan kameraladdare. Kan ni tänka er vilket helvete??? Blir förbannad bara jag tänker på det.

Anyhow, vårt flygbolag (Air France) skulle såklart få betala för detta. Skickade in lista på vad som fanns i väskan + värdet i kronor. Fick ett brev där nån man berättade att man måste ha kvitton på allt som låg i väskan. EHmm... Jag brukar inte spara kvitton på kläder, trosor och hårborstar jag haft i ett år, eller mer. Brukar ni?

Ringde upp dem och fick luren kastad i örat. 2 gånger. Svarade med ett argt (!) brev som jag inte bara skickade till mannen jag fick brevet av utan även 2 chefer på olika avdelningar. Igår, efter nästan en månad sen jag lade mina arga brev på lådan fick jag respons.

Jag fick insatt 6000 kronor vilket är nästan hela beloppet jag begärde!

Detta visar alltså - GE DIG ALDRIG!!

Trött och effektiv

2010-06-01 - 19:42:24
Shit vad trött jag är. Helt sjukt.

Orkar knappt sitta här i datastolen. Trots denna bakisbaserade tröttheten har jag lyckats städa undan all SKIT, dammsugit, pantat alla flaskor och hämtat Bailey i Blåsut och gått därifrån hem. Vi gick på Skanstullsbron och Bailey var en sån TÖNT!

Haha, hon är typ höjdrädd för hon gick och tittade ner igenom staketet hela tiden. Vilket resulterade i att hon drog i kopplet hela vägen eftersom hon ville komma bort från den läskiga bron... Fjantiga "kamphund".

 

Ingen tuff hund inte.

Första Juni 2010

2010-06-01 - 13:12:41
Sommaren är här!!!

Tekniskt sett alltså. Värmen? Solen? Vart är du??

Jaja. Jakob fyllde 20 igår!!!!!!!! GRATTIS i efterskott... Jag gjorde typ världens finaste tårta. OCH! Den godaste.

Imponerande, right? ;)OCH! Inte nog med det, jag gav den bästa 20-årspresenten man kan få. Han fick ett fallskärmshopp av mig! Faaan vad kul! Det kommer hoppa med en kameraman som filmar hela skiten så vi kan se det om och om och om igeeen! Shit, JAG är typ nervös och pirrig...

På dagen lekte vi med totto lite, prommis på Gärdet och lite bad. På kvällen åkte vi till Sickla och åt middag och spelade bowling! Det var kul! Jag vann inte - det gjorde Jakob!! KUL! MEN!
Jag vann över Birk..... Moahahhahahaha.. Det var det viktigaste... mohahahhahaha!!!!

När det var klart hade bara halva firandet gått. Vi åkte hem och blev överraskade av alla våra kära vänner som hade med sig rolig sprit. Bland annat den nya Bacardi Mojito - GOOOD!

Efter fördrinkar var det dags för utgång. Först till nåt ställe här på Söder (där de hade pingisbord!!) sen till Dovas i stan. Jag drack några shottar, en av de var Jägermeister. FY. FAN. VAD. ÄCKLIGT.
Usch, mår illa bara jag tänker på det...

Det var kul hela tiden, vi tog taxi, åt på Donken, gick hem och sov. David sov över på soffan, aaaw..
Mycket lyckad kväll!

 

Min present till Jakni :)

RSS 2.0