I'm goin to thailääänd

2009-09-17 - 23:30:25
Har precis bokat och betalat (eller aa, mamma TACK) min resa till THAAAILAND!!
Från 1-15 januari kommer jag alltså befinna mig i Phuket, Thailand. Åker via Bangkok och jag åker med Air Fraaance. Var inne på deras hemsida och de är ju typ fett fräsha. Inte fräscha, FRÄSHA. Det är verkligen det de är.
Den längsta flygresan tar typ 11 timmar men det är lugnt som en filbunke på morfin eftersom jag kommer ha 85 olika filmer att välja mellan å kolla på på min privata tv skärm. Åhh jag längtar lite.
Men nu ska jag kika på Idol från idag å äta billig glass från Willys.

The grand finale!!

2009-09-02 - 22:25:11
Det är med lite sorg i hjärtat som jag nu ska se finalen av So you think you can dance. Känns som att jag har kollat på det så himla länge nu och nästan är vän med alla deltagare och domare.. De har ställt upp vid många kvällar och underhållt mig. Det tackar jag för! Jag tackar för alla skratt och alla tårar vi delat, men framförallt all underbar dans!
Tur att nästa säsong typ redan är klar i USA.. =)
Nu, till det viktiga. Vem vinner? 
Jag tror och hoppas att Brandon eller Jeanine vinner!! De är riktigt grymma båda två och förtjänar en första plats.
Kayla har varit grym hon med men inte visat mycket personlighet. Evan HAR visat mkt personlighet men är inte en lika bra dansare som de övriga.
Det kommer bli kul oavsett hur det slutar! Och det sköna är att programmet började för en halvtimme sedan men eftersom jag har en sån G R Y M  digitalbox så har jag pausat innan programmet har börjat så att jag kan spola förbi alla reklampauser som kommer.. *hata reklam* *fast jag älskar Ica reklamerna*
SYTYCD!!! YAAAAY =D
RSS 2.0