090630

2009-06-30 - 11:41:35
Sista juni idag... Hur snabbt har den här månaden gått??

Juli imorgon. Äh men det är kul, knappt halva sommaren har ju gått och jag har redan hunnit ta studenten, fylla år, solat på långholmen, grillat (plural) - så jag är glad =D

Idag är det en del som ska göras, jag har ätit frukost, ska nu göra mig i ordning och gå till restaurangen och kolla om jag fick jobbet, sedan kl 15 är det veterinären, vid 17 ska jag t frisören och sedan hem, sminka mig och byta om för vid 19-20 ska vi hem t Carlos på födelsedagspartyyy!

Det kommer bli askul ikväll, känner det på mig. Funderar på om jag kanske ska släpa med mig systemkameran. Eftersom vi inte ska gå ut, utan vi ska vara hemma hos någon så är det mindre jobbigt och det är ju så kul att ta bilder när man partar =)

Får se hur det blir, nu ska jag klä mig inför ännu en ASvarm dag, heeej då!


Jag & Bailey på midsommar

090629

2009-06-29 - 18:17:56


Just nu är det INTE asvarmt i min lägenhet! YAAY! Jag har nämligen igång ac'n ;-)

Idag var vi på Gärdet med Bailey, Kalle och Raffe. Mami var också med. Det är riktig tropisk värme här i huvudstaden just nu, har varit såhär i minst 1 vecka nu va? Och det ser ut som att det ska fortsätta.. De e naajs.

Jag klippte mig inte igår men tänkte göra det imorrn istället. Imorgon ska vi också till veterinären för Bailey har kliat sig ganska mycket till och från i ett par månader nu, blir skönt att veta vad det är som strular.

Klister

2009-06-28 - 19:22:59
Jag klistras överallt, vad jag än gör. Om jag sitter ned på en stol - klister. Om jag lutar mig mot en vägg - klister. Om jag bara skriver på tangentbordet - KLISTER!

Det är så varmt här inne, man fattar inte om man inte själv sitter här i klisterlandet.

Nu ska jag gå å diska, på med klisterdiskhandskarna!!

Sunday afternoon

2009-06-28 - 14:02:34
Sitter och småsvettas här i 45 graderslägenheten, har på Lotta på Liseberg i bakgrunden. Varför har jag det?? Hatar ju Lotta Engberg.

Idag ska jag nog klippa mig, ååh vad SKÖNT! Ska tunna ut min lejonman til hår, blir så himla varmt med detta tjocka "täcke" på huvudet. Ska nog klippa till en liten snelugg också, klippa upp det i olika etapper också.
Jag har börjat klippa mig på ett nytt ställe i Skrapan, första gången jag var där då de var helt nyöppnade kostade det endast 100 spänn, nu har de höjt det till 150 lr 170 - ändå billigt! Och snyggt blir det =)

Nu ska jag kolla på lite sista minuten-resor wiiiee!!!



Lite senare ska jag äta jordgubbar - love it!

OJ vad jag har varit duktig idag

2009-06-27 - 22:05:19

My flying doggiee

Gick upp kl 6.30 på en lördag,
bara det är helt otroligt! Men hur som haver, jag åkte med till Jakobs jobb och hjälpte till som paintball-instruktör =) Jobbade från 8.00 till 20.00 - 12 timmar! Med bara en massa spring och bärande av tunga grejor i skogen.

Är jag lite trött?

Jag är så fruktansvärt trött att jag inte ens orkar tugga på maten jag äter. Och jag äter hämt- thaimat från det bästa wokstället.
Mina ben värker, hjäälp det gör fan asont! Men 1200 kronor fick man, tack för den! Ahh, känns bra att få pengar när man verkligen behöver det..

JAKOB SATTE PRECIS UPP TV'N PÅ VÄGGEN!! SÅ JÄVLA SNYGGT!

Ska ta bilder på det (när jag orkar ställa mig upp igen) och lägga upp det här, ååh det är så finfinfinfint i vår "tv-hörna"!!!
Men nu ska jag fortsätta att bara ligga i soffan och vänta på att smärtan i benen mina går över =)

It's getting hot in here

2009-06-26 - 19:48:50


Det är så fruktansvärt varmt i min lägenhet, den ligger i söderläge med fönster på bara ett håll så man kan inte skapa nåt korsdrag, sveeett i mängder. Tur att jag har en pappa som också hatar värmen inomhus som överlät sin AC till mig när jag flyttade hemifrån i höstas.

Den låter bara så jävla mycket. Nej MEN GUD VAD JAG KLAGAR!! Blääh, hatar folk som klagar hela tiden.

Vi har precis varit å handlat, jag fick jordgubbar =) Eller fick å fick, jag fick ju betala för dem men vet ni, det gjorde jag med glädje.
I kassan satt min gamle klasskompis från grundskolan. Blev lite stelt sådär, såklart. Lite "jaha, vad ska du göra i sommar då?" "Har du någon kontakt med nån annan från skolan?" Smalltalk it is.. Nu ska jag äta de där goda gubbarna med lite smält choklad över, mums!!!!!!

Från tjuvlyssnat.se

2009-06-26 - 13:08:52
Kungsträdgården, Stockholm

En pappa ∼35 står med sin son ∼8 i mitten av övergångstället. Det är rött för både bilarna och fotgängarna.
Sonen: Men pappa, vi går!
Pappan: Nej! Det är mamma som gör så, lyssna inte på henne, hon är dum i huvudet… Hör du det?! DUM I HUVUDET!
Det blir tyst i några sekunder.
Pappan: Men vi gör ett undantag…
Och så går de över gatan.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

På en buss i Hässleholm

En mamma ∼40 och hennes dotter ∼13 stiger på bussen mitt inne i ett samtal om en fest som hade ägt rum på lördagen.
Mamman: Dansade du med killar?
Dottern: Nej mamma.
Mamman: Drack du?
Dottern: Nej.
Mamman: Rökte du?
Dottern: Men nej mamma!
Mamman: Då behöver du väl inte gå på nästa?
Dottern ger mamman en förvånad blick.
Dottern: Nähä och varför inte?
Mamman: Den där festen lät ju inte så kul precis.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buss 515 mot Odenplan, Stockholm

En pojke ~7 vänder sig till medelålders kvinna med en fransk bulldog.
Pojken (nyfiket): Är hunden snäll?
Kvinnan (ler stort): Ja, jättesnäll…
Pojken: Bra, för annars kan han få en spruta så han dör.

För idag är det fredag

2009-06-26 - 10:57:25

Jag i förra veckans fredagssol

Idag är det fredag och vaaad betyder det??

Ännu en ledig dag - weeei. Alla andra dagar när jag är ledig känns det lite tråkigt, jag känner mig lite rastlös hela tiden. Trots att jag inte har något störrre inplanerat idag känns det ändå himla mycket roligare för att det är fredag idag!

Hoppets dag.

However, idag ska jag och Jakob iaf sätta upp tv'n på väggen, åh det kommer se så GRYMT ut. Förra veckan satte vi upp en svart hylla med spotlights ovanför tv'n, så idag äre step 2. Ska ta före och efterbilder så alla får njuuuta av vår biokänsla här i vårt vardagsrum.

Nu ska jag återgå till min sköna fredag, käka lite frukost, kanske sitta i solen en stund. Har suttit i solen i 1 vecka iofs men vad gör man inte för sooolen, min energikälla.

Kungen av pop är död!

2009-06-26 - 00:21:17


Precis som rubriken lyder är kungen av pop, Michael Jackson, död. Tydligen ska han ha fått en hjärtattack och avlidit den 25 juni, mitt på dagen. Detta enligt Dagens Nyheter.

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Kan inte tro att det här är sant! Det kan inte vara sant?! Det känns som om jag vet inte vad jag ska ta mig till på något sätt... Det är fruktansvärt tråkigt, nej - det suger! Michael Jackson är grym! Eller var..?
Usch..

RIP Michael Jackson

Meeeh

2009-06-16 - 17:50:06
Precis hemkommen från Nacka Forum, Jakob skulle kolla på nån keps och tjocktröjor. Och eftersom jag typ har fått ett jobb på restaurang så måste jag ha ett par svarta brallor. Hittade ett par chinos på Bikbok, aa de satt najs, ställer mig i kön, kollar prislappen en sista gång JAHA??! Då kostar de INTE 149 som det stod på skylten, nej de kostar 300 kr??

Suuuuck. Det orkade jag inte med så hej då sa jag till dem men nu ångrar jag mig lite.. Jag ska ju provjobba i övermorgon och vill ha ett par byxor tills dess.. Antingen får nån (läs: jakob) ge mig dem i födelsedagspresent imorgon eller så får jag ta svarta jeans på torsdag och kanske köpa chinosarna en annan dag..

Yeye... haha min kompis å jag brukade säga "yeye" förut.. Tokigt.

Nu ska jag göra middag - bakade potatisar med grillade kycklingben!! MUUUUMS!

Nackkudde + slötitt på TV + fyller år imorgon

2009-06-16 - 13:30:59

Här är min fula Bailey för ungefär 1 år sedan <3


Jag gick upp kl 9 imorse, helt otroligt att jag gjorde det.. Vi skulle skjutsa mamma till flygplatsen, hon ska tilll Españia. Jag är inte avundsjuk.

Sedan åkte jag och Jakob och hämtade nackkudden till vår soffa som vi köpte för 6 (!) månader sedan. HahaHA så jävla dålig affär det där. Vi betalade för kudden samtidigt som soffan men det har fan tagit ½ år för affären att "få in kudden på lager" yeeah right liksom jaja vad gör man vad gör man.. Kaxig var soff-mannen också, jajja..

Just nu sitter jag och slökollar på teven, Ellen DeGeneres äre nu. Åh, gillar henne. Vill sitta med i publiken nån gång, de får ALLTID något. Under juletiderna får de ju typ platt-tv, kameror, bärbara datorer shiit allt ja...

IMORGON fyller jag år!!! Weeey!! Grattis - tack! Jag fyller 19 år, hjälp snart vuxen. Äh men det blir kul däää =)
Har aldrig sett så lite fram emot en födelsedag som i år, känns som att jag faktiskt inte bryr mig så mycket. Eller som att ingen annan bryr sig, rättare sagt.

Bara för att jag tog studenten för 2 veckor sedan ska man glömma bort att jag fyller år? Buhuuuuu på den.
Vadå min mamma fyller år 10 dagar efter julafton men hon får lika mycket presenter och engagemang som alla andra som fyller år senare får men neeeej inte jag inte.. Så fult egentligen, om jag hade fyllt år i oktober hade det varit som vanligt men nu passar mamma på att åka till Spaninen DAGEN INNAN jag fyller år, lite ledsen blir jag... Skulle aldrig jag göra liksom..

Synd äre om mig, men vi får väl se hur dagen blir...

Jag kollar på the City..

2009-06-13 - 12:43:41
.. och det är ganska bra hihihi, MEN jag fattar inte om det är på riktigt eller inte??
Väldigt disturbing.

Idag är det lördag, jakob jobbar och jag sitter här hemma med Bailey och Teo. Jag är faktiskt uttråkad. Men jag har 2 idéer på vad jag kan göra idag, dels har jag Marley and me i hd-kvalitet att kolla på och dels har jag ett cupcake-kit som jag fick av mamma häromdagen :-)

Mm.. idag är det en vecka sedan jag fick svar från jobbansvarige på hunddagiset jag vill jobba på. Alltså, förra lördagen, på morgonen fick jag ett mail av henne där det stod "Hej! Vi vill gärna träffa dig. Hör av dig med vilka tider som passar så bestämmer vi något. Mvh Fanny"
Så jag svarade på det direkt och nu har det gått 1 vecka och INGET SVAR??! Hjälp, jag blir galen här asså..

Jag ringde t hunddagiset i tisdags men Fanny är mammaledig och är därför inte där så de sa att jag skulle skicka ett till mail, vilket jag gjorde, men fortf inget svar.. *suck med stooort s*

Känner att jag inte kan skita i att söka andra jobb för att jag ska vänta på att hon ska få tummen ur och maila mig, så genom en annan tjej har jag ett annat jobb på g. Typ servitris på en restaurang/pizzeria 10 minuter hemifrån =) Yaaaaaah!

GE MIG ETT JOBB NU NU NUUUUUUUU!

Arga grannar det finns alltså...

2009-06-11 - 22:29:07
Ikväll var jag och Jakob i Årsta och åt middag med Jakobs mamma och bror, det var naajs. Jag åt plankstek, riktigt gott är det jajjamänsan. Sedan tänkte jag lite som en gammal tant, "vad kan jag äta där jag behöver tugga så lite som möjligt?" AHA! Plankstek = "mjukt" kött och potatismos. yeaah, aa det var gott.

Det gör ont som bara den när jag ska bita i nåt men hey, jag klagar inte, att bara äta olika Ben & Jerrys är liksom nåt jag kan vänja mig vid =P
Förutom glass ska jag prova att äta avokado, plättar, choklad och nudelsoppa. Jag gillar't. Frågan är bara vad man kan äta till frukost? Rostade mackor och flingor går ju fetbort - AJ på den liksom.

Nej nu ska jag kolla vidare på "Grannfejden" riktigt intressant men samtidigt oerhört fjantigt.

HEJ DÅ! =D

Ont i ryggen och hatar mina braces

2009-06-11 - 11:24:33
Mm.. Behöver nästan inte skriva nåt inlägg. Jag sitter här med kutrygg och ont har jag. Börjar spänna lite på tänderna nu känner jag. Men ändå väldigt skönt att det inte har gjort sååå ont. Än.

Jaha, vad händer idag då? Inte mycket.

Just another day...

fyfan

2009-06-10 - 16:52:25
jag har precis fått min tandställning insatt i övre käken. jag HATAR DETTA! Det känns konstigt, jag ser ut som stryk och ena plattan har redan lossnat. "De här är jättedyra plattor, det är det senaste inom tandställningar" sa tandregleraren. MM TJENA!!

Den har suttit inne i 1 timme!! 1 TIMME!! Jamen det här kommer ju gå finfint.


Okej.. bara 1½ ÅR (!!!) kvar. Hang in there.................

Tizdag

2009-06-09 - 11:08:02
Jag vaknade med en stor snorbollsgrej i halsen, men efter en Nutellamacka blev det bätte.. Nu ska vi åka och parkera bilen, bor ju i stan och det kostar ju for fan 15 kr/timme att bara STÅ här. NEJ TACK liksom.

Därför ska vi åka och ställa den hemma hos min mama där vi har parkeringstillstånd men va? varför skriver jag om detta??
Det är ju inte kul för nån att läsa?? Jaja..

Roligare saker nurå - Vi ska på förehandsvisning av "The proposal" ikväll jihaa! Den är med bl.a Sandra Bullock å henne gillar vi så det ska bli la roligt..
Nu måste vi draa för vår parkeringsbiljett gick ut för 8 min SEDAN!!! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

Hemkommen från filmstaden Sergel - eller Sergej?

2009-06-09 - 00:44:19
Ikväll var vi på bio, såg My bloody valentine 3D!!!!!!! 3D!! Fett läskigt liksom. Tänk när jag kikar in här om en massa år och ba "eehh, vad är det för speciellt med 3D? Det har jag hemma på wc:n liksom haalllå"

Tänk vad tiden och utvecklingen går snabbt.

Anyway, filmen var ganska värdelös, nej nu var jag för snäll - den var riktigt jävla asvärdelös, men det faktum att det visades i 3D format gjorde det hela lite annorlundare.. jajjamänsan det var coolt med stort k.

Sergej grejen nu då.
När jag skulle skicka ett sms till Malin förut för å säga vart vi skulle gå så skrev jag "vi går på Serg.." och så har jag ju t9-funktionen så den ville skriva "vi går på Sergej" HAHAA å det roliga med det, ja nu kommer det, det är att jag alltid har sagt att jag gillar det namnet. Ja men det gör jag. Jakob hatar det, att han gör det får mig att älska namnet Sergej ännu mer..


Godnatt Sergej <3

Check it OUT!

2009-06-08 - 12:47:23
Förra onsdagen tog jag studenten, jaa grattis till mig liksom! Efter utspringet och flaket hade jag och Jakob en gemensam studentmottagning i en lokal, åh det var så fint :'-)

IALLAFALL, mina presenter, det absolut viktigaste, hehehh nej självklart inte men jag fick iaf:

* Nikon D60 (av papi <3)
* EN BIL! Nissan 100nx (av mama <3)
* Stereoanläggning med råcoola högtalare t bilen min (av Jakob <3)
* En liten behändig foto/filmkamera (av släkten)
* 4-5 champagneflarror (av blandade peeps)
* Ett stativ till systemkameran (av craazy Jonna)
* Fin klänning (av "svärmor")
* Röd elvisp från chili-serien (av moooster)
* 300 kr på Guldfynd (mormors bästa vän?)

* andra saker.. som jag inte kommer ihåg just nu.. *fyfy*

Nu ska jag visa bilder på min bil, detta är min första bil så det kan vara kul att komma tillbaka om sisådär 24 år när jag saknar min ungdomstid och titta på hur min coola bil såg ut när jag var 18.

Gulingen











HUR COOL ÄR DEN???!

*stooooooooolt*
RSS 2.0