Kryssning ikväll!

2009-02-24 - 10:57:31
Yes, idag ska vi på en dygnskryssning till Åbo!!!!!!! YEEAH! Vi åker med Silja Line - Galaxy. Låter rätt coolers tycker jag.

Fan vad kul det kommer bli =D

Ingen Weight Pull idag!

2009-02-22 - 14:04:02
Jaha? Så kommer vi dit med förhoppningar om att våran vovve ska vara så duktig idag. Hade med mig kameran å allt. Hade ju heeela dagen på oss att vara där. Vanligtvis är WP´n på lördagar men eftersom vi då går på lydnadskurs kl 13.30 hinner vi bara vara med i 1 timme..

MEN då finns ingen sele som passar Bailey??! *suck*

Vi hade ju sagt att vi skulle komma och de vet ju att förra veckan var vår första gång, vi lånade ju sele då?..
jaja, vad ska man göra? Inte så mycket. Får helt enkelt beställa en egen wp-sele åt Bailey. Kostar typ 800 spänn. Sen måste jag bli medlem i swba också.. ytterligare 400 spänn.

Mmm.. mycket utgifter men inga inkomster. Så äääre.

Får väl ta lite av sparpengarna då.. *sviiider*

Weight Pull idag!

2009-02-22 - 10:30:30

Snyggaste doggen - Ch Chinaman ROM

Äntligen är dagen här!! Dagen jag har längtat efter heeela långa veckan =D SÖNDAG!!!!
Brukar ju H A T A söndagar men idag är det så att vi ska ut på Årstafältet och träna weight pull med Bailey. Det var så himla kul förra gången och jag tror inte att denna gången kommer vara något annorlunda..

Kameran följer med så jag får visa upp hur duktig och snygg min lilla håriga älskling är =)

Bilder från firandet

2009-02-21 - 19:03:32





... vad trött man blir på dessa puckon

2009-02-21 - 12:09:05

Alltid aggressiva?           Bästa familjehunden?         Alltid bjäbbiga?

Kom precis in med Bailey från morgonpromenaden. Var som vanligt en massa hundar på promenad och vi mötte en del, hälsade lite, småpratade lite. Som vanligt.

Men sedan närmar vi oss en man med hund som, när han ser oss, blir helt skräckslagen. Han drar hunden intill sig och försöker att byta riktning och gå på andra sidan om busshållplatsen. Men hunden stretar emot och ville verkligen hälsa på Bailey. Mannen fortsätter att släpa med sig hunden och har en helt förskräckt min i ansiktet när han tittar på oss..

Blir så jävla förbannad och.... AHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!! Idiot! Jag ville bara skrika "JAHA, SÅ DU ÄR EN SÅN DÄR ÄCKLIG MÄNNISKA MED FÖRDOMAR???"

Kan man inte ge oss en chans?? Är det så jävla svårt?? Jag förstår att man är lite kritisk till dessa hundar, det är jag också! MEN, man kan t.o.m på avstånd se på en hund om den är "normal" eller helt rubbad. Iallfall kloka människor. Inte ens klok behöver man vara för att se det, det räcker med att man bara är... ja, normal.

Men han var ju en idoit. Ah.. Helvete vad arg jag blir. Detta var det värsta jag vart med om i "Bailey-väg". Visst har folk bytt riktning och bytt trottoarsida men aldrig kollat på oss med sån avsky.

Min bäbis 1 år!!

2009-02-21 - 09:13:10


Grattis min älskade Bailey på 1-årsdagen!!!

En BRA artikel??!

2009-02-19 - 11:13:50
Whaat? Är det sant? En någorlunda positiv artikel om kamphundar??

http://allehanda.se/start/solleftea/1.535892

Halleluja!

Snart kommer den..

2009-02-19 - 09:17:04
... min mardröm. Mitt hat. Min räls.

Ja, den 1 april ska jag till tandregleringen och inviga min fiiiiiiiiiiina TANDSTÄLLNING! Helvete vad jag hatar den redan..
Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte. Bläääääääääh.

Men, 2 år går väl snabbt? Och jag har ju inte sååå stort fel på tänderna så det kanske räcker med 1 år?
Har ju så pass "litet" bettfel att jag nästan inte fick den där tandregleringschecken av Folktandvården.. Antar att jag borde vara tacksam. Finns ju t.o.m folk som betalar ur egen ficka för att få en räls i käften.

Jag får den gratis. Jaja. Det ÄR ju faktiskt så att denna kommer jag ha i max 2 år och sedan kommer jag gå heeeeeeeeela livet med perfekta tänder.

Får väl dra till med "Blondinbella-smilet" hon hade innan hon tog ur tandställningen. För FAAAn vad hon ler stort numera. Det ska jag också göra.

Sådeså.

Hjälp mitt håår!

2009-02-18 - 17:01:35
           
             Varför kan jag inte vakna med detta håret?? (älskar emo-stilen)

Mitt hår känns så jävla värdelöst just nu asså..
Tvättade det i måndags kväll och det är redan helt äckligt och platt. Eller nej, ännu värre, håret "på huvudet", alltså högst upp, är helt platt och dött men själva längderna är aslockiga???

Jag förstår mig inte på mitt hår. Vad vill det? Måste nog gå till frissan och tunna ut mitt tjocka troll-hår.
Hmm.. klippa håret, köpa mat eller betala el-räkning?

Ganska svårt faktiskt.

En liten outfit

2009-02-17 - 20:55:21


Detta vill jag ha på mig i vår.. Allt från H&M, vad annars?? =D

Barn får barn??

2009-02-15 - 10:54:02

Alfie, 13 år, med nyfödda dottern.

Omagaaad!

Måste börja denna söndag med en sjuk sak. Läste att 12-åriga Alfie och 14-åriga Chantelle hade oskyddat sex och har nu fött barn??! Pappan, som nu är 13 år, ser ut som 8. Detta är ju helt sinnessjukt! Tycker mest synd om barnet...
Läs om det här.

Årets hjärtdag

2009-02-14 - 20:11:55
Goder Afton!

Den här dagen har varit speciellt på 5 olika sätt!!!!

Nr 1. Vi åkte till Årstafältet där SWBA håller till på lördagar. Där provade Bailey på weightpull för första gången!!
Hon var G R Y M! Man märkte att hon verkligen gillade det och asså.. vill inte vara den som är den men... hon var bäst.

Nr 2. Efter WP'n var det dags för kursstart ute hos Irene Westerholm - Vardagslydnad 2! Vi fick lära oss hur man masserar samt stretchar en hund. Bailey somnade.

Nr 3. Jag fick en Alla hjärtans dag-present av Jakob - ett läppglans som "förstorar" läpparna. Har velat ha ett sånt i... 1 år?? Det var skitläskigt, stack i läpparna. Man kände verkligen att det funkade =D

Nr 4. Vi åkte och storhandlade - alltid kul.

Nr 5. Vi köpte Ben&Jerry's glass - 2 OLIKA SMAKER!! En Bohemian Raspberry och en Half Baked, jähähäääävlar vad gott det ska bli........

Idag för typ 6 år sedan..

2009-02-13 - 10:40:37
... födde min katt 5 st kattungar. Jag var 12 år och fredagen den 13 innebar att jag och min vän Lina klädde ut oss till påskkärringar, fick lite Ahlgrens bilar och pengar av en massa tanter i Årsta.

När vi kom hem "hämtade" katten (Vera) oss. Hon sprang ned för trappan, jamade så vi följde efter, sprang upp för trappan och lade sig på en bädd i garderoben, vi fatta nada, gick ned och så fick hon hålla på så tills vi äntligen fattade haha.
Blev 5 små äckliga slajmiga kattbäbisar. Men det visade sig att de var ganska söta ändå.

Men bästa var nog när mamma förklarade att när kattungarna kom ut så låg de i en liten "påse". Jag ba ".. typ en Ica-kasse?" HAHAH! Helt serri..

Jaja, idag är det ingen kattfödardag inte. Idag ska vi fortsätta med inspelningen av vår film =D

JAAAAAAAA!!

2009-02-13 - 00:45:27
Idag kom min beställning från Forever21!!!!!!!! =D
Har bara provat jeansen och de satt som en riktig smäck! Trodde att de skulle vara assmå eftersom jag tog min vanliga stl och läste att storlekarna skulle vara jättesmå på Forever21 men icke!

Köpte även ett fransigt linne och en liten klänning, ett par solglasögon, en snygg lackväska (<3), lite smink och en massa örhängen! Ska fota och lägga upp allt imorgon.

Men frakt + tull gick på över 1000 spänn!!!!!!! Så vi tjänade knappast på detta men.. kul vare!

Torsdag

2009-02-12 - 16:32:48
Idag har jag varit i skolan och haft psykologi, det var väldigt kul. Guud, vad detta lät som en riktig dagbok!! HAHA! "Idag gjorde vi det här å det var kuuul...."

Just nu sitter min film-grupp här hemma hos our kaza och ska göra bildmanus men hitills har vi varit här i... 2½ timme och inte gjort ett skit så jag gissar på att inte mycket mer blir gjort.

..mm.. what else.. haha, det där lät som Jay Leno, i början av programmet när han snackar - "did you hear abaout that guy that bla bla blaa... *skratt*... yeah... what else?"

Mmm.... Så ere.. jävligt useless inlägg det här kände jag haha. Menmen nu ska jag gå å kramas med Bailey =D

Man får ju en chans..

2009-02-11 - 22:32:24
.. under kvällen. Det brukar vara vid 22-tiden som man får sin chans att gå och lägga sig. Man känner att "gääsp.. oj.. jag börjar bli trött.. Aha, är inte klockan mer än 22.10?" Och bara för det går man inte å lägger sig!

Jag ska inte säga man, JAG. Jag får den chansen men tar den aldrig. Men idag tänker jag göra det. Trots att jag inte börjar förrän halv elva imorgon och bara har en lektion - SKITSAMMA. Jag tar chansen.

Goood natt!


En bild på mig, just nu.

Husmor

2009-02-11 - 19:03:58
Jag är så himla duktig känner jag nu. Jag brukar göra ungefäa samma sak varje dag till middag: tacos, köttfärsbiffar eller hemgjord pizza.

Men nu kände jag bara såhär "ok, jag ska göra något HELT nytt" så jag kollade vad jag hade hemma, gick in på Tasteline.se och hittade ett recept. Så nu gör jag en kokos-kycklinggryta!!!! Låter ju asgott men asså jag har aldrig gjort detta förut. Hoppas det inte smakar skosula.

Varför säger man så egentligen?

Som om någon maträtt KAN smaka skosula?

I'm happy today

2009-02-11 - 14:05:53
När jag nyss kom hem från träningen, vem stod och väntade på mig innanför dörren? Bailey såklart. Och VAD hade hon på sig? Sitt nya halsband!! Snacka om att jag blev glad! =D

Jakob hade kommit hem och öppnat paketet och klätt på Bailey och hon är såååå fin i det!

See for your self...

Bailey Spring collection 2009









Fint va?

Go Jane!

2009-02-10 - 22:59:45
Hittade bästa nätshoppingsidan ever! Den heter Go Jane och är ungefär som Forever21, men nästan bättre?? Samma prisklass. Har bara kollat in alla klänningar hitills men kunde liksom inte vänta med att visa upp alla godbitarna, så här kommer de:







Snygga eller vad? :-)
Jag funderar starkt på att beställa en sisådär.. 15 klänningar.

Dator addict

2009-02-10 - 16:44:59
Börjar känna mig lite smått hopplös och korkad. Direkt när jag kommer hem sätter jag mig vid datorn, kollar de vanliga sakerna: bloggen, mail, pitbullforum.se, blocket och nordea. Man hittar alltid något nytt på vägen, kanske har jag fått ett brev på Facebook? Kanske hittar jag en annons på något jag vill kolla upp på pricerunner, kanske får jag ett mail av Glamor om bästa budgettipsen inför våren?

Men sen... när allt börjar avta.. man börjar liksom tänka "..okeej... nu då? vad kan jag kolla upp nu?.. hm's hemsida? neää den kollade jag ju faktiskt igår.. hmm... vad kan jag göra nuråå...." VARFÖR??

Jag VILL sitta vid datorn även om jag inte MÅSTE. Det låter lite sinnessjukt nästan. Men datorn är min vän och jag vill ju inte lämna min vän när det finns en chans att vi kan få spendera lite mera tid tillsammans.

Men nu känner jag att jag måste ta en pause från min moderna värld. Går och kolllar om det finns något på TV istället.


Min bästis :' )

Athletic day

2009-02-10 - 11:26:16
Idag har vi idrottsdag med skolan men jag är så jäävla omotiverad asså hahah...

Har skrivit upp mig på curling, klättring och skridskoåkning. Orkade inte följa med till Romme på skidåkning i år..
Skulle helst följt med på thaiboxningen men NEEJ, MAN FICK BARA VARA 30 PERS PÅ DET??!

Och jag stod bara som reserv på curlingen men kan typ åka dit ändå kl 13 eftersom det säkert inte är alla 30 på pricken som kommer.. Men jag vet inte om jag orkar/har lust. Och klättringen säger jag bara ett stort "Nej tack" till. Har gjort den typ 3 ggr i rad nu.

Tänkte typ ha en egen idrottsdag här hemma.. Spela lite tennis på Wii, leka med hundarna, JUSTE Rex kommer idag!!!! Jag ska få ta hand om honom som den hundmamman jag är... Mys. Då ska jag ta en massa bra bilder på honom. Tog några igår med mobilen men de blev väl inte de bästa.
Eller helt ok faktiskt.

Meeen eftersom jag inte har någon USB-sladd till min mobil (tack vare någon) kan jag inte överföra bildena buhuu...

Mitt nyslingade hår

2009-02-09 - 21:59:46
Igår slingade jag mitt hår och här är för och efterbilder:

FÖRE



UNDER TIDEN


Insåg ganska snabbt hur värdelös (men fortf sexig) denna "hatt" var, så skippade den.
Men det betyder ju inte att ni inte ska få skratta åt den.


EFTER


(HAHA såg nu att det ser ju ut som jag är naken.. kanske jag är vem veet)





Jag tyckte att det bläv ganska bra ja.. Men jag hade önskat att lite fler slingor syntes men det var mitt fel.
I början tänkte jag "men den häär krämen kommer ju inte räcka??" Så jag var väldigt sparsam - FÖR sparsam.

Jaja, jag blev ändå ganska nöjd. Omväxling förnöjer.

Lilla Rexen <3

2009-02-09 - 18:27:53
Sitter hemma hos min mami. Utan mami?
Skulle passa en av hennes "dagishundar" för att hon skulle på spelning.

Men hunden har blivit hämtad nu... vad gör jag här då?? Asså, när man har en dator flyger tiden förbi..

Jaja, mamma hade 2 dagishundar här idag, varav en liten staffe (Staffordshire Bullterrier) på 6 mån, ååh JAG VILL KIDNAPPA HONOM NU NU NUUUU!!! Rex <3

Så jävla söt.. så liten och.. snäll och... liten. Bailey såg ut som en grotesk grand danois bredvid lilla Rex...
Nä, nästa hund blir en staff eller bostonterrier.. Men inte än på ett par år så det är bara att hänga med rex tills dess...

Och det är ju heeelt okej :-D

Nej, nu måste flytta på röööva och åka hem!
Då ska jag knåpa ihop mitt inlägg om mina fina slingor!

bråttom

2009-02-09 - 09:35:35
god morgon kära start på veckan!

när jag vaknade (av mig själv??) vid 8-tiden var jag lycklig, jag hade gott om tid, SOLEN SKEN och jag var hungrig.
Men nu har jag helt plötsligt bråttom.........................

Senare ska jag lägga in före/efterbilder på mitt kära hår :)

Men nu, ned till bilen som antagligen inte kommer starta så får vi gå (igen) till ett bilmeckar..ställe och be om hjälp.
JAJA, SKITSAMMA FÖR IDAG SKINER SOLEN!!!!!!!!!!!!!!!

Tävla med Airtours hos Engla

2009-02-09 - 00:08:39



Engla anordnar just nu en tävling i samarbete med Airtours, förstapriset är en weekendresa för 2 till ett värde av 10.000 kronor!
Sedan får 24 andra personer ett varsitt presentkort på 500 kr! Himla schysst att det inte bara är en person som vinner utan 25 st!

Om jag skulle ha chansen att vinna skulle jag utan tvekan ta med mig min fina pojkvän till Bangkok!
Det är så himla lustigt för att imorse (IDAG) började vi prata om hur kul det skulle vara att resa någonstans, bara vi två, och vart ville vi åka? BANGKOK. Jag hittar absolut inte på, lovar på hedersord att detta är sant, vem skulle inte vilja åka till Thailand??
Alla tuk tuks, all god mat, all shopping, värmen... Allt man vill ha på en resa!

Vi är 18 år, har varit tillsammans i över 3 år, har hund, bil och flyttade ihop i oktober. Sånt är ganska ovanligt i vår ålder har jag fått lära mig.. Vi trivs jättebra ihop och jag hoppas att vi kommer fortsätta med det i ytterligare 3 år (minst!).

Detta vill jag oerhört mycket, men mest vill jag det för min pojkväns skull
. Jag har haft turen att få resa en del med min familj som barn men det har inte min pojkvän och jag vet hur glad han skulle bli om vi faktiskt kom iväg. Och som student med allt vad det innebär, med hund, bil och eget boende ser det ut som att vår drömresa bara förblir en dröm.

Lite av en snyfthistora, men det är vår verklighet, som jag gillar och trivs med, men det skulle kännas ännu roligare med en (gratis) resa! :-)

Jag vill gaddas

2009-02-08 - 22:14:31
Min syrra ska tatuera sig inom en snar framtid, hon ska göra ett frågetecken i nacken. Det är SÅ hon.
Jag vill också tatuera mig, ååh VILL verkligen ha en men inte nåt som jag kommer ångra om 10 år..

Igår kom Jakob på vad han vill göra. En så kallad Sugar skull. De är faktiskt riktigt coolers, se själv!



Så nu vet alla i hela världen vad de ska tatuera UTOM jag!! Ett sånt jäääva i-landsproblem att man knappt orkar tänka på det.. Men jag tror att jag vet vad jag vill göra.. Helst skulle jag tatuera in Baileys söta ansikte på skuldran, vet en tatuerare som är riktigt bra på det.. Å andra sidan måste den, för att inte bli skrynklig och ful om några år, vara minst lika stor som en handflata..

Det blir lite stort tycker jag.. Men DÅ KOM JAg på EN ANNAN SAk!
Hundtassar, men inte vilka tassar som helst, BAILEYS hundtassavtryck! Hur gulligt är inte det??

För det symoliserar två saker. Dels hur mycket jag älskar Bailey :') men även när hon inte finns mer i mitt liv att jag älskar hundar och kommer alltid att göra. Låter ganska bra tycker jag...

Telenor-reklamerna

2009-02-08 - 17:54:12
Jag älskar Telenors kommunikationsreklamer! Det finns ju en ny nu, typ Afghanistan, men den fanns inte på youtube.. Så jävla roliga, haha, i slutet så ba "..och om någon tar dig i handen betyder det att ni är vänner... Du you have Facebook?" HAHAH!

Här är min nästfavorit (kan man säga så? Nästfavorit?)



Nu ska jag slinga håret - spännande!!!!

Längtar

2009-02-08 - 12:26:03

Här har jag varit!!!!!!! *mallig*

Igår kväll kollade jag och J igenom Thailandbilderna från julen 2006.
Såg så himla skönt ut. No worries liksom. Nu är jag bra trött på slaskväder för det ÄR INTE vinter just nu, det är onödigt jävla slaskväder. Det är is överallt och man kan inte vara ute i mer än 2 minuter så är man alldeles lerig.

Dagarna, veckorna och månaderna går i ruskig hög fart men på ett sätt gillar jag det eftersom vi i jul ska åka till Thailand igen!!! Mamma fyller 50 nästa år (4 jan) så vi ska nog åka dit antingen runt den 21-22 december och vara där tills typ 6 januari eller så firar vi jul hemma men nyår där? Hmm.. Man vill ju shoppa ASmycket och om man firar jul hemma kostar ju det en massa pengar, å andra sidan är jag inte så mycket för att fira jul utomlands...

Men SHIIIIIIIIT vad suuupernajs det ska bli! Vi kommer bli typ 30 pers som åker, eftersom mamma kommer fylla år där. Hon ska betala boende åt alla HAHA - goodluck liksom. Fast det kostar ju iofs typ 50 kr/natt på hotell i thailandet.

Nej, nu... jag tänkte skriva att jag typ ska kolla resor dit nu men det känns lite tidigt?
Men hotell kan jag kolla!! YES. Vi ska till Phuket, Patong så om nån känner till ett bra hotell (med pool) säg "tuppenja"?

Filmtips

2009-02-07 - 20:38:21
Igår gick filmen "Office Space" på tv och jag älskar den filmen. Har sett den 3, 4 gånger och den är fan lika rolig varje gång! Den är liksom.. klockren. Ååh, älskar den!!!!! Ni som missade den får njuta av några klipp av den:







HAHAHA!! "yeaahh... we're gonna need to go ahead and move you downstairs.. mkay?"

iDAG är det LÖRDAG

2009-02-07 - 13:32:43
Jag vaknar alltid upp med ett leende på lördagar. Nej det gör jag inte, det hade sett sjukt ut men jag är glaaad! Så konstigt att man kan bli så glad och liksom... känna hopp (?) bara för att det är lördag och man är ledig både idag å imorgon.

Jakob jobbat iofs imorgon 12-19.. puuh.. skulle aldrig orka jobba så länge på en söndag tror jag.
Eller det beor på vilket jobb jag har. Skulle inte orka på Jakobs jobb. Men om jag fick mysa med hundvalpar en hel dag eller sola eller kanske shoppa då kaaanske jag hade orkat höhö..

Men idag då?
Jag vill alltid göra nåt kul och spendera pengar på lördagar.
Typ åka till IKEA och köpa nåt kul eller till nåt zoo och köpa nåt till Bailey.. Igår var vi faktiskt på Zoo och köpte en ny jacka till Bailey!! Hon är SÅ SÖT i den.. Måste nog fota den.. Hmm..

Men nu, kolla vart min Forever21 beställning är någonstans!!! =D

Ord-debut??!

2009-02-06 - 22:35:30
När vi satt och kollade på Let´s dance förut (eller ok, jag kollade, jakob tvångskollade) var det Carl Jans tur att dansa samba (HAHA). Jag hatälskar Carl Jan. Han är så äcklig/pervers på ett gubbigt sätt men ändå är det så härligt att lyssna på sättet han pratar..

Men när det kommer till hans dans alltså.. oj oj oj. Iallafall, meningen med detta inlägget var att jag använde ett ord för första gången i HELA MITT LIV. Jag sa "Men guuud alltså... Carl Jan är så jäävla... tafatt", och insåg i samma sekund min debut - tafatt.

Jag kände mig så intellektuell. Nu igen när jag använde ordet intellektuell, som säkert är felstavat men man kan inte få allt.

Fredag

2009-02-06 - 11:08:35
Nu äre fan fredag igen och om några timmar sitter jag (igen) och klagar på hur fort helgen går. Söndagar tänker man inte som en helg-dag typ? Man är bara deprimerad.

Men idag är det celebrate good times come on!!!!!!!!!!!!

Sitter just nu i skolan och skriver på manuset till vår kortfilm. Den är asrolig (såklart, det är ju jag som gjort den HAHA översittare!) Det handlar om en kille, Manfred, som har världens otur i allt och han vill liksom göra något åt det. Den kommer nog bli mucho bra..

Vad händer ikväll då? Jag fick ett "brev" från typ Chaplins om att de ska öppna en ny klubb
som jag är inbjuden till, gratis entré och ingen kö för min del! NAJS! Men jag vet iofs inte om jag orkar asså.. Jag gillar ju fredagar hemma.. Let´s dance (JA, DET ÄR FAKTISKT LITE UNDERHÅLLANDE!) och så... I vår nya soffa! Shit, jag känner att jag måste fota den och lägga upp den här i min digitala dabok.

Nu piskar alla på mig så nu måste jag arbeta........................................

Accessorize by H&M

2009-02-06 - 00:07:13






Är jag Carrie?

2009-02-04 - 23:32:19
Shiiiit jag hade världens BLOGG-MOMENT nyss! Följande skedde:

Jag: Va? Är det torsdag imorgon? Sedan är det fan helg igen??
Jakob: mm..
Jag: Är det bara jag som tycker att veckorna susar förbi?
Jakob: De går.. okej snabbt.

Då tänkte jag såhär i mitt huvud "Men varenda vecka går så himla snabbt... Är det kanske så att man har en bild av att varje vecka är en ganska lång tidsperiod, fastän det aldrig varit det? Det kanske alltid gått så här snabbt bara att man inte insett förrän nu?"

På en skala från 1-10, hur mycket kändes det där som draget ur ett Sex and the city-avsnitt??? 10!!!!!!!

Kände verkligen att jag ville skriva ned detta... För det är ju så, man säger varje vecka att "men vad snabbt det har gått" men.. jämfört med vadå? Förra veckan? Nej, då sa man samma sak.

Konstigt det där. Men oooerhört intressant tycker jag.

Godnatt.



jag?

Bio igår

2009-02-04 - 19:52:10
Igår var jag å Jakob på bio, vi såg BRÖLLOPSDUELLEN!! =D Äntligen fick jag se den, vi har tänkt se den i flera dagar juuh..

Den var precis sådär tjejaktig jag hade hoppats på och ännu mer! Allltså, åhh den var så himla.. tänkte komma på något ASBRA nu men det gjorde jag ju inte.. Jaja - extremt tjejig iallafall! Men rolig, icke att förglömma, den var rolig.

Älskar Kate Hudson.



Visste ni att Kate Hudson är Goldie Hawns dotter? Ok, alla visste nog det men tänk den som inte visste det, vad kul för den.
Kul! Verkligen användbart fakta.

Mys-Lennart

2009-02-03 - 10:40:39
Idag har vi öppet hur på vår lilla skola (KOM TILL MEDIAGYMNASIET I NACKA STRAND, DU SOM SKA VÄLJA GYMNASIUM I ÅR, VI ÄGER!!)

Så jag börjar inte förrän 11.50. Ganska skönt. Men jag har ont i halsen, som varje morgon. Morgon-ont. Har haft det så länge jag kan minnas (typ).
Jag har bara en lektion idag, Arbetsmiljö & Säkerhet. Hatar att läsa om vad folk har för lektioner men lyssna på titeln till denna lektion liksom. "Arbetsmiljö & SÄKERHET"? eh, whaaat?

Jaja, det är en mysig lärare. En seriöst MYSIG lärare.

De kallar honom för Mys-Lennart.

Kan. Inte. Hålla. Ögonen. Öppna.

2009-02-03 - 01:08:47
Är det bara jag som får sviiiiidande ögon efter jag har gråtit? Ja, jag har gråtit ikväll men det är inte grejen med detta inlägg.
Slutade gråta för kanske... 1 timme sedan? Och det svider fortfarande???

Så jävla frustrerande. Frustererande?
Hur fan stavar man det? Jaja.
Orkar inte kämpa emot denna svedan i ögonen mina så jag ger upp, säger skepp å hoj och går å lägger mig..

God natt! (men jag uttalar det inte god natt, jag säger Gonatt)

GONATT =D

Plugg-söndag

2009-02-01 - 12:30:01
Godmorgon swiiden,

idag är det söndag vilket betyder plugg. Så konstigt egentligen att alla pluggar på söndagar och sedan klagar över hur mkt man hatar söndagar? Det är ju så enkelt, gör läxorna innan söndag och gör något kul idag istället!! Men det orkar man ju inte..

Man skjuter ju upp allt så länge man kan..?

Det är något jag skulle vilja bli bättre på, att göra saker på en gång istället för att skjuta upp det. Jag menar, det SKA ju göras och för varje dag jag skjuter upp det desto mer stressad blir jag!

Men nu äre som det är va.

Jag ska skriva ett manus till en kortfilm idag och något mer i svenskan men kommer fan inte ihåg VAD??! Och läraren har sjäävklart inte skrivit upp det på Tick-Tack.
Smart.

...

2009-02-01 - 01:40:11
Trött. Måste. Sova. Men. Orkar. Inte. Borsta. Tänderna.

Hatar att gå å lägga mig utan att ha borstat tänderna men hatar samtidigt att borsta tänderna när jag bara vill lägga mig i sängen, på täcket och med alla kläder på.

Nu går jag och borstar tänderna.

Vill. Inte. Ha. Plack. Imorgonbitti.
RSS 2.0